Viser alle 3 resultater

Professionel føntørring hver eneste dag

Babyliss har udviklet to hårtørrer, som altid sikre dig den helt perfekte professionelle salonfinish. De sikre valg, hvis du vil have en professionel føntørring hver eneste dag.

BaByliss Salon Air Brilliance 2200 W er en kraftfuld professionel hårtørrer, der giver dig en sikker og professionel føntørring hver eneste dag. Hårtørrerens smarte, digitale motor leverer en stærk, præcis luftstrøm for ekstra hurtig tørring og med en fantastisk finish. Den innovative ioniske teknologi med anti-frizz-effekt sikrer ekstra blødt hår og strålende resultat gennem frigivelsen af nærende ioner. Den lette hårtørrer og det specielt designede luftforsyningssystem giver mere komfort i daglig brug.

Babyliss 2100W Hydro Fusion-hårtørreren er en lille og kompakt hårtørrer designet til at sikre både hurtig føntørring og uovertrufne glatte resultater med strålende glans. Den passer perfekt i tasken, når du drager på ferie. Den avancerede plasmateknologi bruger et dobbelt ionsystem til bevaring af hårets fugtbalance, hvor en kombination af positive og negative ioner fugter håret og forhindrer, at det kruser, mens du tørrer håret. Resultatet er et velplejet hår med luksuriøs glans, der føles silkeblødt.

Perfekt blow-out med masser af fald og volumen

Babyliss Turbo Smooth 2200 W hårtørrer er kraftfuld med en wattstyrke på 2.200 watt og en blæsehastighed på 90 km/time. Du kan vælge mellem indstillingerne for 3 temperatur og 2 hastigheder. Hårtørrer inkluderer en stor 15 mm diffuser, som er perfekt, hvis du drømmer om mere volumen eller vil have det bedste ud af dine naturlige krøller eller de permanente krøller, du får lavet hos frisøren. Med en diffuser kan du nemlig lade dine krøller tørre pænt, eller du kan skabe mere volumen i håret.

Hurtigt ud af døren uden kruset hår

BaByliss Shine Pro 2200 er en italiensk produceret, professionel AC-hårtørrer på 2200 W. Med en lufthastighed på 110 km i timen tilbyder den effektiv føntørring med salonresultater. og med ionisk pleje af kruset hår, som giver et flot og glansfuldt resultat. De 2 varmetrin og 2 hastigheder kan kombineres, så du får komplet kontrol over føntørringen og stylingen. Også med låsbar knap til kold luft. Inkluderer en stor diffuser til at gøre naturlige krøller flottere og et slankt 6 mm-koncentratormundstykke til at lave glatte frisurer.

Shop din næste hårtørrer fra Babyliss hos Hair by Stender

Med vores hårtørrer fra Babyliss får du en professionel føntørring uden at det skal tage en krig at tørre håret. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye hårtørrer fra Babyliss inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.