Viser alle 8 resultater

-22% ghd helios™ professionel føntørrer, sort - Hårtørrer

ghd helios – professionel føntørrer, sort

1.299,00 kr.
-22% ghd helios™ professionel føntørrer, blommefarvet - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, blommefarvet – Hårtørrer

1.299,00 kr.
-22% ghd helios™ professionel føntørrer, hvid - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, hvid – Hårtørrer

1.299,00 kr.
-22% ghd helios™ professionel føntørrer, marinblå - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, marinblå – Hårtørrer

1.299,00 kr.
-14% ghd Flight Travel Hair Dryer - Hårtørrer

ghd Flight Travel Hair Dryer – Hårtørrer

665,00 kr.
-13% ghd flight® - Gavesæt

ghd flight® – Gavesæt

675,00 kr.

En god hårdag starter med den rigtige hårtørrer

Når håret sidder som det skal, bliver dagen af en eller anden grund bare lidt bedre. Vejen til en god hårdag starter uden tvivl med en hårtørrer. Med en hårtørrer, kan du nemlig forme håret, så det sidder, som du gerne vil have det - hele dagen. En hårtørrer giver også håret masser af volumen, hvormed den er perfekt til dig med fint hår, der har tendens til at klaske. Er du født med krøller, men drømmer om blankt, glat hår, er en føntørrer en absolut nødvendighed. Kun med en hårtørrer, kan du glatte håret fri for de krøller, du ikke ønsker.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af kvalitets hårtørrer, der øger dine chancer for en rigtig god hårdag. Ikke nok med det store udvalg, du finder her på shoppen, så har alle hos Hair by Stender den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken hårtørrer, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på føntørrer. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.

Vælg den rigtige hårtørrer

Det vrimler med hårtørrer på markedet. Derfor kan det også være svært at vælge præcist den hårtørrer, som passer til dine behov for styling. Vi har samlet et par af vores favoritter, og vi er sikre på, at du vil kunne finde din nye føntørrer fra ghd blandt vores favoritter.

Den professionelle hårtørrer fra ghd - også til hjemmebrug

Det nyeste medlem af ghd-familien er den nye ghd helios føntørre. Den nye hårtørre fra ghd er udviklet af de bedste eksperter på ghd's laboratorium. Den er lettere og hurtigere end nogensinde før. Den tørrer effektivt på ingen tid og giver dig optimal kontrol over din styling. Med føntørrerens unik Aeroprecis™-teknologi sendes luftstrømmen gennem den langtidsholdbare og børsteløse jævnstrømsmotor for at skabe en kraftig luftstrøm på 120 km/t. Gennem koncentreret intern aerodynamik giver den kraftfulde, men stadig fokuserede luftstrøm mulighed for at style med hastighed og kontrol. Den specialudviklede og tilpassede dyse fokuserer luftstrømmen præcist, så du får smukkere og glattere hår på ingen tid.

Din nye go-to hårtørrer fra ghd

ghd air® er din nye go-to hårtørrer fra ghd. Hvad er det der gør Så ghd air® unik? Stort set alt. Med en 2.100 watt motor er hårtørreren super effektiv og kraftfuld, mens det ergonomiske design gør den behageligt at holde. ghd air® tørrer ikke alene håret, men anvender ion-teknologi til at indkapsle fugten i hårstrået, modvirker statisk elektricitet og spaltede spidser, gør håret silkeblødt og glansfuldt og giver resultater, der holder hele dagen. Med forskellige hastighedstrin og temperaturindstillinger samt stylingmundstykke, så du kan skræddersy din føntørring til din hårtype, mens koldluftsfunktionen fikserer stylingen med et boost af kold luft. ghd air® har et ergonomisk design, der garanterer let betjening og maks. kontrol til både højre- og venstrehåndede brugere, samt en 3 m lang ledning, der giver total fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Med ghd kan du tørre og style dit hår til perfektion.

Alt-i-en føntørrer fra ghd

ghd Air Professional Hair Drying Kit nu kan du glemme alt om glansløst og statisk elektricitet med ghd air® hårtørrekittet. Kittet indeholder; den prisvindende ghd air® professionel hårtørrer med kraftfuld professionel motor, der giver en superhurtig tørring og ion-teknologi, der giver smuk salonfinish på den halve tid*; en ghd air® diffuser, der skaber naturlige bølger og volumen; et bredt mundstykke til præcisionsstyling; to hårclips til nem styling; en str. 3 ghd radialbørste, der skaber fylde og volumen under tørringen og en ghd air® opbevaringspose, til opbevaring og transport af hårtørreren.

Tag din ghd hårtørrer med på rejsen

ghd Flight Travel Hair Dryer er ghd’s ultimative rejseføntørrer tilgængelig året rundt. ghd flight™ har et let og kompakt design, og er perfekt på en kommende ferie, hvor du ikke er ønsker at gå på kompromis med din styling. 50% lettere end ghd air® men med 70% af effekten*. ghd flight™ er det eneste værktøj, du nogensinde har brug for til hurtig føntørring over hele kloden.

Shop din nye hårtørrer fra ghd hos Hair by Stender

Med vores udvalg af hårtørrer fra ghd, kan du pleje og style håret præcist som du vil. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør én af vores mange hårtørrer fra ghd det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye hårtørrer fra ghd inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken hårtørrer fra ghd, som passer dig og dine ønsker til styling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye hårtørrer fra ghd, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på hårtørrere. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.