Viser alle 5 resultater

-26% ghd curve® soft curl tong - Krøllejern

ghd Curve Soft Curl Tong – Krøllejern

1.215,00 kr.
-15% ghd CURVE® Creative Curl Wand - Krøllejern

ghd Curve Creative Curl Wand – Krøllejern

1.399,00 kr.
-22% ghd curve® classic curl tong - Krøllejern

ghd Curve Classic Curl Tong – Krøllejern

1.279,00 kr.
-22% ghd curve® classic wave wand - Krøllejern

ghd Curve Classic Wave Wand – Krøllejern

1.279,00 kr.
-21% ghd Curve Thin Wand

ghd Curve Thin Wand – Krøllejern

1.299,00 kr.

Smukke krøller med krøllejern fra ghd

Drømmer du i ny og næ om et hår med smukke krøller? Hvis du er en af dem, som er født uden et hav af krøller, kan du vælge at anvende et krøllejern fra ghd eller for at få det krøllede look, du drømmer om. Et krøllejern fra ghd er et gedigent stykke værktøj, som effektivt, men skånsomt, skaber det look, du drømmer om. Det kræver øvelse at anvende et krøllejern fra ghd, da krøllejernet ikke er lige så brugervenligt som eksempelvis et glattejern fra ghd, men når du først mestrer et krøllejern fra ghd, kan det være svært at se sig tilbage. Det er i hvert fald vores erfaring med krøllejern fra ghd.

Sådan får du de smukkeste krøller med et krøllejern fra ghd

Hvis du har specifikke ønsker til, hvordan dine krøller skal se ud, er det ikke ligegyldigt, hvilket krøllejern fra ghd, du vælger. Drømmer du om store, bløde og glamourøse krøller, skal du vælge et krøllejern fra ghd med stor diameter. Er du vild med små, spændstige krøller, skal du anvende et krøllejern fra ghd med lille diameter. Hvis du gerne vil have muligheden for at lave både store og små krøller, skal du gå efter et multikrøllejern fra ghd, hvor du selv kan udskift krøllejernets hoveder med forskellige diameter.

Store krøller med krøllejern fra ghd

ghd curve® classic wave wand er et ovalformet krøllejern fra ghd, der skaber voluminøse, bløde bølger og glamourøs bevægelse i langt hår. Det ovalformede ghd curve™ classic wave wand måler 26-38 mm, og er perfekt til at skabe voluminøse, bløde bølger og glamourøs bevægelse i langt hår. Du kan holde på spidsen af krøllejernet, hvor det er koldt, hvilket giver maksimal kontrol over stylingen. Du kan også nemt lægge krøllejernet fra ghd fra dig under stylingen, da krøllejernet har en praktisk støttefod. Krøllejernet fra ghd har en lang ledning, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed under stylingen, automatisk dvalefunktion, der slukker efter 30-minutters inaktivitet, og krøllejernet fra ghd tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at det kan bruges over hele verden.

Ensartede krøller med krøllejern fra ghd

ghd curve® classic curl tong er et krøllejern fra ghd i medium størrelse (26 mm), der skaber ensartede krøller i hele håret for et klassisk og voluminøst look, også i kort hår. Krøllejernet fra ghd er designet til at skabe klassiske og ensartede krøller og voluminøst fald, også i kort hår. Du kan holde på spidsen af krøllejernet fra ghd, hvor det er koldt, hvilket giver maksimal kontrol over stylingen. Du kan også nemt lægge krøllejernet fra dig under stylingen, da krøllejernet har en praktisk støttefod. Krøllejernet fra ghd har en lang ledning, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed under stylingen, automatisk dvalefunktion, der slukker efter 30-minutters inaktivitet, og krøllejernet tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at det kan bruges over hele verden. ghd curve® classic curl tong sikrer en jævn varme og konstant temperatur på 185 °C under hele stylingen, og er designet med en innovativ teknologi, der sikrer at håret får masser af glans og et holdbart resultat, uanset om man laver slangekrøller eller naturlige bølger.

Tip: Brug gerne ghd fikseringsspray inden stylingen, så håret ikke bliver skadet af varmen fra krøllejernet, og for at få stylingen til at holde endnu længere. Vikl håret i samme retning, og få et elegant og glamourøst look. Ønskes mere fylde kan man vikle håret i forskellige retninger for at skabe mere løse og afslappede krøller. Brug en ghd kam til at rede krøllerne forsigtigt igennem, eller brug en ghd paddlebørste til at udglatte krøllerne.

Masser af bølger med krøllejern fra ghd

ghd curve® soft curl tong er et krøllejern fra ghd designet til at skabe voluminøst fald og bløde bølger i langt hår. ghd curve® soft curl tong måler 32 mm i diameter og er perfekt til at skabe fald og bløde bølger i langt hår. Du kan holde på spidsen af krøllejernet fra ghd, hvor det er koldt, hvilket giver maksimal kontrol over stylingen. Du kan også nemt lægge krøllejernetfra ghd  fra dig under stylingen, da krøllejernet har en praktisk støttefod. Krøllejernet fra ghd har en lang ledning, der giver maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed under stylingen, automatisk dvalefunktion, der slukker efter 30-minutters inaktivitet, og krøllejernet tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at det kan bruges over hele verden.

ghd curve® soft curl tong indeholder ultrazone-teknologi, der garanterer en jævn varme og konstant temperatur på 185 °C under hele stylingen, og sikrer, at håret får masser af glans og et holdbart resultat.

Tip: Anvend gerne ghd curl hold spray inden stylingen, så håret ikke bliver skadet af det varme krøllejern, og få spændstige krøller hele dagen. Vikl håret i samme retning, og få et elegant og glamourøst look. Ønskes mere fylde kan håret vikles i forskellige retninger for at skabe mere løse og afslappede krøller. Brug en ghd kam til at rede krøllerne ud, eller brug en ghd paddlebørste til at udglatte krøllerne.

Naturlige krøller med krøllejern fra ghd

ghd CURVE® Creative Curl Wand er et krøllejern fra ghd baseret på den patenterede og banebrydende ultra-zone teknologi. Det vil sige, at krøllejernet fra ghd anvender hurtigtænkende sensorer, fordelt over hele varmepladen. Det sikrer at krøllejernet fra ghd holder en konstant temperatur på 185°C, der gør det nemt at skabe personlige og kreative looks. Med dette krøllejern fra ghd kan man skabe naturlige krøller og glamourøse bølger, i et langt eller mellemlangt hår.

Krøllejernet fra ghd har en afkølet spids, hvilket giver et godt og sikkert greb. Ligeledes er den udstyret med en indbygget fod, som gør at den kan placeres på alle typer underlag. ghd CURVE® Creative Curl Wand fra ghd er designet med en keramisk belægning, som sikrer glansfulde og holdbare resultater hver gang.

Shop krøllejern fra ghd hos Hair by Stender

Med vores krøllejern fra ghd er det triste og kedelige hår fortid. Ved brug af krøllejern fra ghd kan du nemlig få smukke krøller hver eneste dag. Du kan få store krøller, små krøller eller de lækreste naturlige bølger i håret. Uanset, hvilket look, du er efter, gør et krøllejern fra ghd gør det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye krøllejern fra ghd inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.

Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye krøllejern fra ghd, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på krøllejern fra ghd. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.

Forkæl dig selv med et krøllejern fra ghd og mærk glæden ved et smukke krøller.