Viser alle 10 resultater

-26% ghd curve® soft curl tong - Krøllejern

ghd Curve Soft Curl Tong – Krøllejern

1.215,00 kr.
-15% ghd CURVE® Creative Curl Wand - Krøllejern

ghd Curve Creative Curl Wand – Krøllejern

1.399,00 kr.
-22% ghd curve® classic curl tong - Krøllejern

ghd Curve Classic Curl Tong – Krøllejern

1.279,00 kr.
-22% ghd curve® classic wave wand - Krøllejern

ghd Curve Classic Wave Wand – Krøllejern

1.279,00 kr.
-21% ghd Curve Thin Wand

ghd Curve Thin Wand – Krøllejern

1.299,00 kr.

Skab smukke krøller med et krøllejern

Hvis du er født med krøller eller naturligt fald, drømmer du sikkert ikke om at skabe endnu flere krøller, men mange af os, som ikke er født med så meget som en enkelt bølge i håret, drømmer i ny og næ om et hår med smukke krøller. Hvis du er en af dem, som er født uden, kan du vælge at anvende et krøllejern for at få det krøllede look, du drømmer om.

De seneste år har det brugervenlige glattejern vundet terræn. Det forstå vi godt, da glattejernet er lettere at anvende, men det er også lidt synd for det klassiske krøllejern. Et krøllejern er nemlig et gedigent stykke værktøj, som effektivt, men skånsomt, skaber det look, du drømmer om. Det kræver øvelse at anvende et krøllejern, da krøllejernet ikke er lige så brugervenligt et glattejern, men når du først mestrer et krøllejern, kan det være svært at se sig tilbage.

Hvis du fra naturens side ikke er født med en eneste bølge i håret, er det vigtigt at vælge det helt rigtige styling tool, hvis du vil skabe krøller, der holder dagen eller aftenen ud. Det rigtige styling tool til dig uden en bølge i håret er et krøllejern.

Væg det rigtige krøllejern

Hvis du har specifikke ønsker til, hvordan dine krøller skal se ud, er det ikke ligegyldigt, hvilket krøllejern, du vælger. Drømmer du om store, bløde og glamourøse krøller, skal du vælge et krøllejern med stor diameter. Er du vild med små, spændstige krøller, skal du anvende et krøllejern med lille diameter. Hvis du gerne vil have muligheden for at lave både store og små krøller, skal du gå efter et multikrøllejern, hvor du selv kan udskift krøllejernets hoveder med forskellige diameter.

Sådan får du det bedste resultat med et krøllejern

1. Beskyt dit hår inden brug af krøllejern

Inden du kaster dig over brugen af krøllejern, bør du forberede håret på mødet med et varmt krøllejern. Du bør derfor anvende et varmebeskyttende produkt, inden du går i gang med at krølle håret.

2. Håret skal være tørt – og helst ikke nyvasket

Når du skal krølle håret med et krøllejern skal håret være helt tørt. Varme krøllejern passer ikke sammen med vådt hår. Varmen fra krøllejernet, kan let brænde dit våde hår, hvormed du ødelægger håret. Anvend derfor en føntørre inden du bruger et krøllejern eller lad vær med at vaske håret inden, du bruger et krøllejern. Vælger du at lave krøller i ikke nyvasket hår, vil dine krøller faktisk holde længere end hvis du laver krøller med krøllejern i nyvasket hår.

3. Anvend det rigtige krøllejern

Hvis du ønsker store krøller, skal du ikke anvende et krøllejern med en lille diamenter, men et krøllejern med stor diameter eller et multikrøllejern – og vice versa.

4. Vend krøllejernet den rigtige vej

Når du krøller håret med et krøllejern er det vigtigt, at du krøller håret den rigtige vej. Du skal sno håret med uret, når du krøller håret i højre side og mod uret, når du krøller venstre side.

5. Lidt ad gangen

Når du krøller håret med et krøllejern er det vigtigt, at du ikke krøller for meget hår ad gangen. Hvis du krøller for meget hår ad gangen, holder krøllerne ikke i længden og alt dit arbejde vil være forgæves. Derfor skal du tage små totter og ikke store – også selvom du går efter et look med store krøller.

6. Fuldend look med en fikseringsspray

Når du har krøllet håret, og evt. blidt børster de afkølede lokker, er det en god ide at anvende en fikseringsspray, som forlænger krøllernes levetid.

Shop dit næste krøllejern hos Hair by Stender

Med vores krøllejern er det triste og kedelige hår fortid. Ved brug af krøllejern kan du nemlig få smukke krøller hver eneste dag. Du kan få store krøller, små krøller eller de lækreste naturlige bølger i håret. Hvis du bestiller allerede i dag, får du dit nye krøllejern inden for ganske få hverdage. Vi har nemlig en leveringstid på kun 1-3 dage.
Du er altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af dit nye krøllejern, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi hjælper dig meget gerne, så du kan få de krøller, du altid har drømt om. Vi har forresten ofte gode tilbud på krøllejern. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.