Viser alle 6 resultater

Sådan får du skægget til at stå knivskarpt

Det ser legende let ud, når din frisør eller barber retter dit skæg til, men det er faktisk svært at få skægget til at stå knivskarpt. Med en professionel skægtrimmer kan du selv nemt og bekvemt trimme skægget, og du er garanteret en præcis, tæt og effektiv trimning hver gang. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af professionelle skægtrimmere.

Du kan vælge mellem den klassiske, den trådløse og din multifunktionelle skægtrimmer. Hvilken skægtrimmer, du skal vælge afhænger af, hvilket look, du gerne vil have.

Drømmer du om en tæt barbering, kan du med fordel vælge Babyliss Pro Metal SkeletonFX som et 360 graders udsat T-blad, der giver dig fuld synlighed uanset trimmerens position. Dermed får du altid en perfekt trimning med Babyliss Pro Metal SkeletonFX skægtrimmer. Den er nemlig specielt udviklet med absolut præcision i tankerne.

Hvis du ofte er på farten er en trådløse skægtrimmer ideel for dig. En trådløs skægtrimmer er nemlig let at have i tasken, den har lang levetid og lader hurtigt op. Med en multifunktionel skægtrimmer kan du vælge et look den ene dag og et andet look den anden dag. En multifunktionel skægtrimmer tilpasser sig nemlig dine ønsker til styling.

Shop din skægtrimmer hos Hair by Stender

Med den rigtige skægtrimmer kan du effektivt trimme dine skægstubbe og vedligeholde dit skæg. Hvis du er i tvivl om, hvordan du får det knivskarpe skæg, du drømmer om, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Hair by Stender har alle vores frisører den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken skægtrimmer, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Du kan også chatte med os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Vi har forresten også ofte gode tilbud på skægtrimmere. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.