Viser alle 6 resultater

Sådan får du skægget til at stå knivskarpt

Det ser legende let ud, når din frisør eller barber, retter dit skæg til, men det er faktisk svært at få skægget til at stå knivskarpt. Med en professionel skægtrimmer fra Babyliss Pro kan du selv nemt og bekvemt trimme dit skæg, og du er garanteret en præcis, tæt og effektiv trimning hver gang.

Sikker trimning med en skægtrimmer fra Babyliss Pro

Du har muligvis bemærket, at en traditionel trimmer kan blokere for synslinjen, hvor du trimmer dit skæg, hvilket har stor indflydelse på det endelig resultat. Babyliss Pro Metal SkeletonFX har et 360 graders udsat T-blad, som giver dig fuld synlighed uanset trimmerens position. Dermed får du altid en perfekt trimning med Babyliss Pro Metal SkeletonFX skægtrimmer. Den er nemlig specielt udviklet med absolut præcision i tankerne.

Stilfuldt design og præcision med en Babyliss Pro skægtrimmer

Babyliss Pro Trimmer Skeleton Zero-Gap er en professionel skægtrimmer og outliner, der med sit stilfulde design, er en fryd at have stående på badeværelset. Den tunge professionelle skægtrimmer fra Babyliss Pro er ikke blot smuk at se på, den er også forsynet med et 40 mm nulafstand justerbart DLC/Titanium T-blad, som gør din trimning tættere og mere præcis. Den er udstyret med en FERRARI-designet EDM TECHNOLOGY-motor, som leverer en enestående skæreydelse og præcis kontrol. Skægtrimmeren fra Babyliss Pro har Lithium-ion-batteri, der har ultrahurtig opladningstid og fremragende 2-timers trådløs køretid.

Den trådløse skægtrimmer fra Babyliss Pro

Babyliss Pro Professionel shaver 2-blad er en effektiv skægtrimmer med NiMH-batteri, som gør denne skægtrimmer fra Babyliss Pro trådløs. Det leverer op til 3 timers kontinuerlig driftstid på en enkelt ultrahurtig opladning på kun 3 timer. Du kan også anvende Babyliss Pro Professionel shaver 2-blad med ledning, hvis der skulle være behov for det. Denne skægtrimmer fra Babyliss Pro har et ultratyndt forskudt dobbeltfoliehoved, som giver det perfekte snit i “kramning” af hovedets eller ansigtets kontur. Den 44 mm store barberzone giver dig mulighed for at arbejde med at kombinere hurtigere ydeevne og perfektion.

Få mange valgmuligheder med en skægtrimmer fra Babyliss Pro

Babyliss Pro Super Beard skægtrimmer har 15 ultrapræcise længdeindstillinger, der spænder fra 1 mm til 15 mm – perfekt til daglig skægvedligeholdelse. Forbedret lithium-ion-batteriteknologi giver avanceret skæring og optimal trådløs ydeevne. Selv ved lavere opladningsniveauer får du perfekte resultater hver gang. Hvis trimmeren fra Babyliss Pro løber tør for strøm, og tiden er afgørende; er en 5 minutters opladning nok til en enkelt skægtrimning.

Shop din skægtrimmer fra Babyliss Pro hos Hair by Stender

Med den rigtige skægtrimmer fra Babyliss Pro kan du effektivt trimme dine skægstubbe og vedligeholde dit skæg. Alle de skægtrimmere fra Babyliss Pro, du finder her på siden kan indstilles, så klippelængden passer til netop din ønskede længde. Hvis du er i tvivl om, hvordan du får det knivskarpe skæg, du drømmer om, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken skægtrimmer fra Babyliss Pro, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på skægtrimmere fra Babyliss Pro. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.