Viser alle 4 resultater

Varmebørste - den hurtige vej til smukt hår

Der er mange nye styling tools på markedet. Én af de nyeste er varmebørsten - og den er helt sikkert kommet for at blive. Varmebørsten er den perfekte stylingpartner til dig, der ikke har oceaner af tid om morgen. Varmebørsten vil altid være din bedste ven, når det kommer til at tæmme håret, hurtigt og enkelt. Den eliminerer frizz og genopretter balancen i håret takket være den keramiske teknologi, som de fleste varmebørster indeholder.

Hos Hair by Stender har vi netop introduceret varmebørster fra ghd, men der kommer løbende flere til. Hvorfor? Varmebørsten er et fantastisk styling tool til alle os, der ikke har alt for meget tid om morgen. Den efterlader håret smukt, blankt og uden krus.

Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken varmebørste, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på varmebørster. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.