Viser alle 2 resultater

-16% Januar SALEghd Glide Hot Brush - Varmebørste

ghd Glide Hot Brush – Varmebørste

1.179,00 kr.
-15% ghd Rise™ Hot Brush - Varmebørste

ghd Rise Hot Brush – Varmebørste

1.389,00 kr.

Varmebørster fra ghd - den hurtige vej til smukt hår

En varmebørste fra ghd er den perfekte stylingpartner til dig, der ikke har oceaner af tid om morgen. Ghd har udviklet ikke bare én men to varmebørster, som giver dig mere tid om morgen. Så med en varmebørste fra ghd, kan du nu spare dyrebar tid om morgenen, eliminér krus og genopret balancen i håret takket være den keramiske teknologi med ioner, som alle varmebørsterne fra ghd indeholder.

Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken varmebørste fra ghd, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på varmebørster fra ghd. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.

Blankt, glat hår med varmebørste fra ghd

ghd Glide Hot Brush er en unik varmebørste designet til at style og glatte dit hår på få sekunder. Ved at rede børsten igennem håret, vil du opnå et glat og luftigt resultat, som du kender det fra frisøren, når du får udglattende føntørring. Varmebørstens keramiske teknologi med ioner tæmmer og blødgør håret på ingen tid, og med en kombination af pigge i forskellige længder er det muligt at style store sektioner ad gangen. ghd Glide Hot Brush er indbygget med et automatisk sleep-mode, hvilket betyder at der ikke er nogen grund til bekymring, hvis du glemmer at slukke den, da den selv går ud efter 60 minutter.

Masser af volumen med varmebørste fra ghd

ghd Rise Hot Brush er en varmebørste fra ghd, der effektivt styler håret, samtidig med at varmebørsten fra ghd giver dig 2 x mere volumen. Ghd rise hot brush leverer styling, som er skånsom for håret og en misundelsesværdig volumen fra rod til spids gennem en kombination af SMART ultra-zone teknologi og en 5 mm nylonbørste for maksimal løft ved hårrødderne. Den avancerede sensor i cylinderen sikrer en optimal stylingtemperatur på 185ºC, der konsekvent opretholdes under hele stylingen, mens de glatte børster giver mulighed for tæt kontakt ved roden og skaber øjeblikkelig volumen.

Shop varmebørster fra ghd hos Hair by Stender

Med en varmebørste fra ghd tæmmer du hurtigt og enkelt håret. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør en varmebørste fra ghd det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye varmebørste fra ghd inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.