Viser alle 16 resultater

Få styr på dit kruset hår med anti-krus styling

Inden du kaster dig over at klikke det første og det bedste anti-krus produkt hjem, skal du kende dit hår og dets behov. Hvis du ikke ved, hvad dit hår har behov for, er det svært at passe og pleje det rigtigt - og ikke mindst svært at finde det anti-krus stylingprodukt, som kan tæmme dit hår.

Har du glat hår, men kan du ikke få styr på små fimre hår og flyvsk hår? Så skal du vælge anti-krus produkter, som tæmme glat hår og ikke gå efter anti-krus produkter til krøllet hår og vice versa. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af anti-krus produkter til både både glat og krøllet hår. Vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop det anti-krus stylingprodukt, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilket anti-krus produkt til glat eller kruset hår, der er den rette for dig.

Anti-krus pleje til det glatte hår

Er du født med glat, flyvsk hår, skal du allerede starte med at tæmme håret i badet. Vask håret med en fugtgivende shampoo og tilføj yderligere fugt til håret ved at fordele en god conditioner i håret. Når du kommer ud af badet, kan du med fordel anvende leave-in stylingprodukter som giver glans og fugt til håret. Afslut med gode stylingprodukter såsom lette voks pomader eller styling gel. Spray en smule hårlak i håret og fordel olie i spidserne.

En af vores favoritter til det glatte hår er anti-krus stylingproduktet, KMS Add Power Strengthening Fluid, som er plejende glattecreme specielt egnet til fint, tyndt hår, der har brug for anti-krus kontrol. Denne glattecreme fra KMS California gør håret betydeligt stærkere, og mere spændstige før stylingprocess.

Anti-krus pleje til det krøllede hår

Er du født med et væld af krøller, der har tendens til at blive kruset, bør du anvende en fugtgivende shampoo og conditioner. Vi er vilde med Kérastase Curl Manifesto-serien. Herefter fordeler du
leave-in krølle creme og anti-frizz produkter i håret. Vores absolutte yndlings anti-krus styling produkt er KMS TameFrizz De-Frizz Oil, som hurtigt trænger ind i håret. Det gode ved denne hårolie fra KMS er, at den ikke fedter og ikke gør håret tungt. Hårolien er fugtafvisende og virker samtidig varmebeskyttende. Den giver op til 3 dages kontrol af krus og fugt, og den er den perfekte førstehjælp til at fjerne krus og flyvsk hår.

Shop dit nye anti-krus stylingprodukt hos Hair by Stender

Uanset hvilket anti-krus stylingprodukt du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilket anti-krus stylingprodukt, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det anti-krus stylingprodukt. Når du har fundet frem til det anti-krus stylingprodukt, der er rigtig for dig, sørger vi for at sende den hjem til dig indenfor ganske få hverdage.