Viser alle 7 resultater

-15% Shu Uemura Netsu Design Blow Dry Cream 150 ml - Føntørringsspray

Shu Uemura Netsu Design Blow Dry Cream 150 ml – Føntørringsspray

272,00 kr.
-15% Shu Uemura Tsuki Shape Blow Dry Spray 200 ml - Hårprimer

Shu Uemura Tsuki Shape Blow Dry Spray 200 ml – Hårprimer

263,50 kr.
-20% Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum 150 ml - Hårprimer

Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum 150 ml – Hårprimer

248,00 kr.
-26%

Redken Big Blowout Jelly 100 ml – Levering 1-2 dage

169,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Moisturizing Styling Cream 150ml

Balmain Hair Couture Moisturizing Styling Cream 150 ml

271,00 kr.
-27%

Redken Quick Blowout 125 ml

165,00 kr.
-33% KMS ThermaShape Shaping Blow Dry 200 ml - Føntørringsspray

KMS ThermaShape Shaping Blow Dry 200 ml – Føntørringsspray

139,00 kr.

Få masser af volumen med føntørringsspray

Det findes mange forskellige typer hår, men uanset om du har langt hår eller kort hår, krøllet eller glat hår, tykt eller tyndt hår, er en føntørringsspray starten på lige præcis det look, du drømmer om. Hos Hair by Stender har vi forskellige føntørringsspray, som kan forme, style og pleje håret, så du får et perfekt look.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop den føntørringsspray, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke føntørringsspray, der er den rette for dig.

Hvad er en føntørringsspray?

En føntørringsspray er specielt udviklet til at beskytte håret under føntørring, således at håret ikke tager skade, når du tørre dit hår. Desuden give en føntørringsspray mere volumen til håret og ofte vil din føntørringsspray også gøre selve føntørringen hurtigere, da føntørringsspray har hurtigtørrende egenskaber.

Sådan bruger du føntørringsspray

For at få den mest optimale føntørring, og præcis det look, du er efter, skal du komme din føntørringsspray i håndklædetørt hår og spraye føntørringssprayen i længderne. Derefter reder du håret for at fordele føntørringssprayen jævnt. Inden du kaster dig over føntørren, inddeler du håret i sektioner og derefter føntørrer du sektion for sektion fra rødderne til spidserne.

Shop din nye føntørringsspray hos Hair by Stender

Uanset hvilken føntørringsspray du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du dog ikke helt sikker på, hvilke føntørringsspray, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette føntørringsspray. Når du har fundet frem til den rette føntørringsspray, sørger vi for at sende din nye føntørringsspray hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.