Viser alle 5 resultater

Vejen til glat hår går forbi glattecreme

Drømmer du om blankt, glat hår uden krus og små irriterende fimre hår? Glattecreme er et relativt ukendt produkt, men netop det produkt, du skal anvende, hvis du vil opfylde drømmen om et blankt, glat hår, der ikke kruser fem minutter efter, du er gået ud ad døren. Glattecreme er specielt udviklet til at forme, style og naturligvis glatte håret før, under og efter føntørring.

Hos Hair by Stender har vi forskellige glattecreme, som kan forme, style og pleje håret, så du får et perfekt look. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop den glattecreme, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke glattecreme, der er den rette for dig.

Hvad er en glattecreme?

En glattecreme er specielt udviklet til at glatte håret før, under og efter du tørrer håret med en føntørre og glatter det med et glattejern. Desuden reducerer en glattecreme krus og giver håret masser af glans.

Sådan bruger du glattecreme

For at få den mest optimale glattecreme, og præcis det look, du er efter, skal du komme din glattecreme i håndklædetørt hår og spray glattecreme i længderne. Derefter reder du håret for at fordele glattecreme jævnt. Inden du kaster dig over føntørreren inddeler du håret i sektioner og derefter føntørrer du sektion for sektion fra rødderne til spidserne. Derefter kan du glatte håret ekstra med et glattejern. Hvis du ikke ønsker at anvende styling tools, kan du komme glattecreme i håndklædetørt hår og lade det tørre.

Shop din nye glattecreme hos Hair by Stender

Uanset hvilken glattecreme du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilke glattecreme, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette glattecreme. Når du, eller vi sammen, har fundet frem til den rette glattecreme, sørger vi for at sende din nye glattecreme hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.