Viser 1–30 af 48 resultater

Få styr på lokkerne med hårlak

Uanset om du skal på arbejde, en tur i skoven eller i byen, vil du sikkert gerne have en god hårdag, hvor håret sidder som det skal. Det kan kræve lidt hjælp for at få det til at sidde, som du gerne vil have det, uanset om det er i en smart frisure eller til at holde krøllerne hele aftenen. På vores webshop finder du helt sikkert den hårlak, som passer til lige præcis til det, du skal bruge den til.

En hårlak indeholder ingredienser, som sørger for at holde håret på plads så snart hårlakken stivner. Således er der styr på din frisure hele dagen eller hele aftenen – og i modsætning til mange andre styling produkter fedter en hårlak.

Vælg den hårlak, som passer dig

Der findes mange forskellige typer hårlak, som alle har forskellige formål. Der findes hårlak, som giver ekstra hold, hvilket er en god idé, hvis dit hår slet ikke vil, som du vil have det til. Der findes hårlak, som holder håret uden at det ser unaturligt ud. Ja, der findes et hav af forskellige slags hårlak.

En hårlak med ekstra hold er rigtig god til dig, der gerne vil have en lækker frisure, hvor håret bare sidder, som det skal. Den slags hårlak sørger for at holde håret på plads i længere tid. Derudover er det rigtig godt til dig, der har kraftigt hår, da der ofte skal lidt ekstra til, før frisuren holder. Du kan bruge hårlak med ekstra hold til både opsat hår og krøllet hår.

Har du fint hår eller har dit hår blot brug for lidt ekstra hjælp, kan du med fordel vælge en volumengivende hårlak med medium hold. Er du født med krøller, eller ønsker du at bevare de krøller, du netop har skabt med krøllejernet, kan du med fordel vælge en hårlak med lidt hold.

Sådan får du mest ud af din hårlak

For at få det bedste resultat ud af din hårlak, er det en god idé at komme hårlak i dit hår med en afstand på omkring 30 cm, så hårlakken ikke klistrer, og så du ikke får lavet pletter i dit hår. Holder du afstanden, lægger hårlakken sig derimod som et tyndt og jævnt slør henover dit hår.

Inden hårlakken stivner, kan du forme håret, hvormed du kan få styr på små, flyvske hår, som ellers ikke er til at holde styr på eller lægge ned. Hvis de små hår slet ikke er til at have med at gøre, kan du komme lidt hårlak på en ren tandbørste eller en lille stylingbørste og derefter rede dine små hår på plads. Hårlakken vil få de små hår til at klistre sig let fast på dit andet hår, således at det ikke stritter i alle retninger. Dette trick kan du bruge rundt i hele håret, således at du også kan få styr på dine små, fine nakkehår.

Sådan fjerne du rester af din hårlak

Når du skal fjerne din hårlak, er den bedste måde at gøre det på at vaske dit hår med en god shampoo. Du kan finde shampooer, som er bedre end andre til at vaske stylingprodukter ud af dit hår, således at dit hår bliver helt rent. Du kan også vælge at vaske dit hår to gange efter hinanden. På den måde er du sikker på at hårlakken er ude af hår og hovedbund.

Sådan kommer du af med din tomme hårlak

Når din hårlak er ved at være tom, og den skal smides ud, skal du huske at aflevere den på en genbrugsstation. Dåsen anses som værende farligt affald, da den har et brandfarligt symbol på etiketten. Så undgå at smide den i skraldespanden, og spørg i stedet på din lokale genbrugsstation, hvor den skal afleveres. Du er også velkommen til at aflevere den hos os. Så sørger vi for at den komme det rigtige sted hen - forsvarligt og korrekt.

Shop din hårlak hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårlak du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på vores webshop. Der er både hårlak til dig, der ønsker masser af hold, til dig med flyvsk hår og til dig der ønsker et medium, naturligt hår. Vi har hårlak til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårlak, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårlak. Når du har fundet frem til den rigtige hårlak, sørger vi for at sende din nye hårlak hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.