Viser alle 8 resultater

-12%

Oway Volume & texture Hair Puff 6 gr – Hårpudder

245,00 kr.
-30%

Redken Styling Powder Grip 03 – Hårpudder

143,00 kr.
-12% Maria Nila Cleansing Powder 120 gr.

Maria Nila Cleansing Powder 120 gr. – Hårpudder – UDGÅET

166,32 kr.
-20% Balmain Hair Couture Styling Powder 11gr - Hårpudder

Balmain Hair Couture Styling Powder 11 gr – Hårpudder

271,00 kr.
-19% L’Oréal Tecni.Art Super Dust Powder

L’Oréal Pro Tecni.Art Super Dust Powder 7g – Hårpudder

118,00 kr.
-30% Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 - 60 gr. - Tørshampoo

Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 – 60 gr. – Tørshampoo

143,00 kr.

Få masser af fylde og volumen med hårpudder

Hvem drømmer ikke om et fyldigt hår med masser af volumen? Det er vi mange, der gør. Hårpudder er et ideelt stylingprodukt til at skabe volumen og masser af fylde. Hårpudder giver håret struktur og tilfører volumen og fylde til håret.

Hos Hair by Stender har vi forskellige hårpudder, som giver fylde og masser af volumen til fint hår, der har brig for lidt ekstra volumen. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop den hårpudder, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårpudder, der er den rette for dig.

Hvad er en hårpudder?

Hårpudder er et stylingprodukt, der giver håret mere struktur, fylde og volumen. Hårpudder absorberer overskydende fugt og olie fra hårrødderne og efterlader håret med et fint mat finish. Derfor er hårpudder også særlig ideelt til fedtet hår. Det unikke ved en hårpudder er dens evne til at opsuge snavs i håret og naturligvis til at tilføre volumen og fylde til det fine hår.

Spring hårvasken over

Udover at hårpudder giver fylde, volumen og absorberer fedt, kan hårpudder også erstatte hårvasken på dovne eller travle dage. Det er win-win, fordi hårpudderen giver dig volumen og absorberer samtidig overskydende fedt fra hovedbunden. Bemærk venligst, at hårpudder ikke kan erstatte hårvask. Hårpudder gør det muligt for dig at springe en hårvask over, men vaskes skal håret, men du kan godt vente en dag eller to.

Hvordan bruger du en hårpudder?

Det bedste resultat opnår du ved at drysse små mængder hårpudder i hårbunden ved at løfte op i håret. Massér grundigt for at aktivere hårpudderet. Du kan også frottere det med et håndklæde.

Tørshampoo eller hårpudder?

Måske sidder du og tænker, hvorfor skal jeg vælge en hårpudder og ikke en tørshampoo, og det kan vi godt forstå. Forskellen på tårshampoo og hårpudder er indholdet af pudder, der absorberer hovedbundsfedt. Hårpudder er effektivt mod fedtet hår. Det er lidt mere stridt i konsistensen, og passer derfor bedst til det korte og tynde hår, der mangler fylde. Tørshampoo er hårpudder på spray. Det fordeles ved hjælp af aerosol og spreder sig over et større område, og er derfor perfekt til længere hår.

Hårpudder til din hårfarve

Er du bekymret for at få hvide skjolder efter brug af hårpudder. Hvis du vil være sikker på at undgå hvide skjoler efter brug af hårpudder, skal du vælge en hårpudder med let pigment. Redken er en af de brands, som gør det i pigmenteret hårpudder. Det er altså muligt at få en hårpudder, der er tonet til mørkt hår eller til lyst hår. Det kan være svært at undgå det lidt støvede look, men hvis du vælger en pudder med tone, mindsker du risikoen for, at håret ser gråt ud.

Shop din nye hårpudder hos Hair by Stender

Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårpudder. Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en mail, inden du klikker hårpudder hjem. Vi kan med få spørgsmål spore os ind på, hvilket hårpudder der vil være den rette for dig. Når du har fundet frem til den rette hårpudder, sørger vi for at sende din nye hårpudder hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få volumen og fylde.