Viser alle 14 resultater

-30% Redken Volumize Stay High 18 150 ml - Hårskum

Redken Volumize Stay High 18 150 ml – Hårskum UDGÅET

139,00 kr.
-28% Kérastase Densifique Mousse Densimorphose 150 ml - Hårskum

Kérastase Densifique Mousse Densimorphose 150 ml – Hårskum

209,00 kr.
-20% Shu Uemura Kaze Wave Volume Curl Mousse 150 ml - Hårskum

Shu Uemura Kaze Wave Volume Curl Mousse 150 ml – Hårskum

248,00 kr.
-9% ghd Body Goals Total Volume Foam 200 ml - Hårskum

ghd Body Goals Total Volume Foam 200 ml – Hårskum

181,00 kr.
-25% Redken Volumize Guts 10 300 ml - Hårskum

Redken Volumize Guts 10 300 ml – Hårskum

149,00 kr.
-32%

L’Oréal Pro Tecni.Art Transformer Texture Gel-Foam 150 ml – Hårskum

129,00 kr.
-32%

L’Oréal Pro Tecni.Art Full Volume Extra 250 ml – Hårskum

129,00 kr.
-20% Shu Uemura Awa Mousse 150 ml - Hårskum

Shu Uemura Awa Mousse 150 ml – Hårskum

248,00 kr.
-25% Maria Nila Styling Mousse 300 ml

Maria Nila Styling Mousse 300 ml – Hårskum

149,00 kr.
-9%

Maria Nila Pure Volume Mousse 150 ml – Hårskum

199,00 kr.

Hårskum er et multiprodukt - og ikke kun til krøller

Hårskum? Findes det endnu? Tænker du også sådan, når du hører ordet; Hårskum? Det kan vi ikke fortænke dig i, men vi vil gerne slå et slag for hårskum eller hårmousse, som det også kaldes. Ja, hårskum findes endnu og med god grund. Hårskum har nemlig mange gode egenskaber, som ikke kun tilgodeser krøller, men som også fugter og plejer håret.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af forskellig hårskum og mærker. Her på siden, finder du hårskum fra blandt andet Shu Uemura, Oway og Redken, og naturligvis til altid gode priser.

Hårskum er en klassiker, når det kommer til krøllet hår. Hårskum giver nemlig spændstige og definerede krøller. Hårskum er imidlertid ikke kun et stylingprodukt til krøllet hår. Her er fem egenskaber, som hårskum har, som du måske ikke var klar over.

1. Hårskum tilfører fugt

For at bevare et smukt og velplejet hår, har dit hår brug for fugt. Masser af fugt. Når du bruger en hårmousse, som, eksempelvis, indeholder ingredienserne arganolie og solsikkekerneolie, tilfører du samtidig fugt til dit hår.

2. Hårskum giver masser af volumen

Klasker dit hår? Forkæl din klaskende frisure fra hårrødder til spidser med en hårmousse, hvis du mangler volumen i dit hår. En hårskum i fugtigt hår og en føntørring kan virkelig gøre underværker - også i glat hår.

3. Hårskum giver håret struktur

Har du fint hår, der til tider mangler lidt liv og spil, skulle du tage at prøve en hårskum. Det er blandt andet fibrene i hårskum, der er med til at give dit hår struktur og definere hvert enkelt hårstrå, så de fremstår mere tydelige.

4. Hårskum giver håret hold

Har du et meget glat hår, hvor håropsætninger og hårstyling falder ned og ud med det samme, kan det være en god idé at føntørre noget hårskum ind i håndklædetørt hår og på den måde afstive lokkerne.

5. Hårskum tilfører håret pleje

Nogle hårskum indeholder lækre olier, som er med til at pleje håret. Dermed er hårskum ikke kun et stylingprodukt, men kan også pleje og passe på dine fine lokker.

Sådan bruger du hårskum

Ryst flasken, vend den på hovedet, tryk en gang på dysen og lad den volumenskabende, plejende og strukturgivende hårskum gøre entré i din håndflade. Arbejd herefter hårskummen rundt et par gange i håndfladen. Afslut processen ved at påføre hårskummen i håret og giv dit hår et godt blæs med føntørreren.

Shop din nye hårskum hos Hair by Stender

Uanset hvilke hårskum du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilken hårskum, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårskum, der efterlader dig med mere volumen. Når du har fundet frem til den hårskum, der er rigtig for dig, sørger vi for at sende den hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.