Viser alle 21 resultater

-15% Januar SALEOway Curly Potion 240 ml - Krøllecreme

Oway Curly Potion 240 ml – Krøllecreme

271,15 kr.

Få det bedste ud af dine krøller med en krøllecreme

De fleste af dem, der er født med krøller har på et eller andet tidspunkt i livet elsket at hade deres krøller – og måske er de aldrig holdt op. Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? Hvis hadet til dine krøller skal blive til en stormende forelskelse, skal du starte med en god krøllecreme.

Med en god krøllecreme kan du nemlig definere og fremhæve dine krøller uden krus, så det ser naturligt ud. Den definere ikke kun dine krøller, den tilføjer også ekstra hold, så dine krøller holder deres spændstighed hele dagen. En god krøllecreme gør det muligt for dig at tæmme dine krøller, den tilfører ekstra hold og giver dine krøller masser af elasticitet, som gør at du efterlades med spændstige krøller, der grundet krøllecremens hold får krøllerne til at holde hele dagen. Måske vigtigst af alt er at krøllecreme er udviklet til at bekæmpe krus og sørger for at krøllerne ikke samler sig en store totter. Der er altså mange fordele ved at anvende krøllecreme, når man er født med krøller, som man gerne vil elske.

Hos Hair by Stender har vi mange forskellige krøllecremer, som kan forme, style og pleje håret, så du får et perfekt look. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop den krøllecreme, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke krøllecreme, der er den rette for dig.

Hvem kan anvende krøllecreme?

De seneste år er krøllecreme steget i popularitet – og vi forstår godt hvorfor. En god krøllecreme er nemlig vejen til smukke velplejede krøller, der holder deres spændstighed hele dagen. Men hvilken krøllecreme, skal du lige vælge. Der er et hav af krøllecreme på markedet, og derfor kan det være svært at vælge, hvilke der er den rigtige. Derudover kan krøllecreme også tilføre fugt til tørre lokker, hvilket mange med naturlige krøller døjer med.

1. Tørt hår

Udover at definere krøllerne, kan krøllecreme også tilføre fugt til tørre lokker, hvilket mange med naturlige krøller døjer med. Lider du af tørt hår og har et væld af krøller, kan vi anbefale, at du vælger en krøllecreme specielt udviklet til tørt hår. Et godt valg til tørre krøller, der har brug for ekstra pleje uden at der gåes på kompromis med det endelige finish. Hvis du ønsker biodynamisk og økologisk pleje af dine tørre krøller, kan vi anbefale Oway Curly Potion, som er en flydende krøllecreme, som tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Krøllecremen fra Oway har konsistens som en gel, og den har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus.

2. Filtret hår

Krøller kan have tendens til at filtre sammen og blive til en eller flere store totter. Lad os bare være ærlige, det ser ikke kønt ud.  Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray er en genopfriskende krøllecreme, som effektivt genopliver dit krøllede hår dagen efter hårvask. Denne fantastiske krøllecreme fra Kérastase er beriget med manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne lette krøllecreme genfugter, revitaliserer og genaktiverer øjeblikkeligt krøllernes definition, glans og spændstighed mellem dine hårvaske.

3. Kruset hår

Kruset hår er en klassiker – og desværre ikke en af de gode. Heldigvis kan du komme kruset hår til livs med den rette krøllecreme. Har dit krøllede hår tendens til at krølle, skal du i bogstaveligste forstand have fingrene i KMS Curl Up Control Creme, som er en krøllecreme, der effektivt bekæmper krus, giver fugt og hold til håret.

Sådan anvender du krøllecreme

Da de første krøllecreme kom på markedet, var de beregnet til brug i tørt hår, men de nye krøllecremer kan også anvendes i fugtigt og vådt hår. Dermed kan du vælge lige netop den krøllecreme, som du ønsker, når du skal style dine krøller.

Vælger du en klassisk krøllecreme, som skal i tørt hår, skal du varme krøllecremen op i håndfladerne og derefter kramme cremen godt ind håret. På den måde efterlades krøllerne veldefineret og spændstige.

Vælger du en krøllecreme til fugtigt og vådt hår, kan du både forme og skabe krøller. Varm krøllecremen op i håndfladerne inden den fordeles i det håndklædetørrede hår. Herefter kan du enten lade håret lufttørre eller anvende en hårtørrer fra ghd med diffuser, som giver håret volumen og definerer dine krøller. Denne ghd helios føntørrer er et godt bud.

De seneste år er krøllecreme, som sagt, steget i popularitet – og det forstår vi virkelig godt. Den plejer, definerer og giver hold. Den kan afhjælpe tørt hår eller hår der har tendens til at filtre sammen, og de fleste krøllecremer bekæmper også krus.

Shop din nye krøllecreme hos Hair by Stender

Uanset hvilken krøllecreme du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du dog ikke helt sikker på, hvilke krøllecreme, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette krøllecreme. Når du har fundet frem til den rette krøllecreme, sørger vi for at sende din nye krøllecreme hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.