Viser alle 8 resultater

-33% KMS HairPlay Sea Salt Spray 200 ml - Saltvandsspray

KMS HairPlay Sea Salt Spray 200 ml – Saltvandsspray

139,00 kr.
-15% Oway Sea Salt Spray 240 ml - Saltvandsspray

Oway Sea Salt Spray 240 ml – Saltvandsspray

271,15 kr.
-15% Maria Nila Ocean Spray 150 ml

Maria Nila Ocean Spray 150 ml – Saltvandsspray

186,15 kr.
-34% Redken Styling Beach Spray 125 ml

Redken Styling Beach Spray 125 ml

149,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Texturizing Salt Spray

Balmain Hair Couture Texturizing Salt Spray 200 ml

255,00 kr.
-32% L'Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves

L’Oréal Pro Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves 150 ml – Saltvandsspray

129,00 kr.

Få strandhår uden strand med saltvandsspray

Når ferien nydes med lange dage ved vandet, får du automatisk det helt rigtige strandhår, fordi saltvandet giver håret en mat overflader og masser af struktur. Men hvad gør du, når du ikke kan ligge og dase på stranden, men gerne vil have den samme struktur og fylde? Du snyder dig til looket med en saltvandsspray.

Der er et hav af saltvandssprays på markedet. Derfor kan det også være vanskeligt at finde præcis den saltvandsspray, som passer dine ønsker og behov. Vi guider dig gerne til din saltvandsspray. Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen. Derfor kan vi guide dig sikkert frem til netop den saltvandsspray, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken saltvandsspray, der er den rette for dig.

Hvordan bruger man sin saltvandsspray?

Uanset om temperaturen siger plus 25 grader eller det sner uden for, er der god grund til at lede tankerne hen på sol og sommer med en saltvandsspray. En anden grund er, at det er så let at lave!

Men det er ikke nok bare at spraye en smule saltvand ind i lokkerne og vente på, at det forvandler dig til beach babe. Derfor har vi lavet en lille trin-for-trin-guide:

1. Spray din saltvandsspray i tørt hår med den ene hånd, mens du krammer løs med den anden. Der skal bruges langt mere saltvandsspray, end du måske lige regner med – det skal vædes helt igennem.

2. Brug et par minutter, hvor du krammer saltvandet godt ind i håret. Mens det lufttørrer lidt, kan du så småt se hårets struktur ændre sig.

Hvis du har langt hår, kan du med fordel gøre dette med din saltvandsspray

Saltvandsspray kan, naturligvis, stå alene, men hvis du har langt hår, kan du med fordel tilføje lidt volumenspray i hårrødderne for at give håret lidt ekstra fylde. Sådan kombinerer du din saltvandsspray med din volumenspray: For at få det bedste ud af både din volumenspray og din saltvandsspray er det bedste tip at bruge et halvt minut på at arbejde produkterne sammen i hovedbunden, så du får god fylde på toppen. Afslut med en god hårlak for at indkapsle frisuren
Har du tendens til tørt hår kan du med fordel fordele et par dråber hårolie i hårspidserne for at sikre saltvandssprayen ikke stjæler fugt fra håret.

Hvilken saltvandsspray skal jeg vælge?

Saltvandssprays kommer i mange afskygninger, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor har vi samlet et udvalg af saltvandsspray, hvor du kan finde inspiration til, hvilken saltvandsspray du skal investere i.

Den biodynamiske saltvandsspray

Oway Sea Salt Spray er en biodynamisk saltvandsspray, som skaber masser af tekstur og fylde. Håret efterlades med medium hold, masser af volumen og en naturlig mat finish. Denne skønne Saltvandsspray fra Oway er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk kransburre og økologisk sort quinoa, der styrker, plejer og nærer håret, og booster dets naturlige fylde. Saltvandssprayen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig glasflaske.

Saltvandsspray fra Californien

KMS Sea Salt Spray er en formgivende saltvandsspray velegnet til alle hårtyper. Denne saltvandsspray fra KMS California gør det muligt at opnå det helt perfekte beach-look, idet sprayen skaber en fantastisk tekstur i håret, som giver håret et flagrende, mere fyldigt og “rodet” look. Salt fra Det Døde Hav er med til at give fylde, og derudover giver sprayen et lækkert mat finish.

Den populære saltvandsspray

Redken Texturize Fashion Waves 07 er en strukturgivende saltvandsspray, som omgående giver struktur til håret. Kontrollerer og definerer bølger til et naturlig morgenhår-look med mat finish. Forbliver fugtig og fleksibel, så du kan sætte håret på en ny måde.

Shop din nye saltvandsspray hos Hair by Stender

Uanset hvilken saltvandsspray du søger, er vi helt sikre på, at vi har den her på shoppen. Er du dog ikke helt sikker på, hvilken saltvandsspray, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette saltvandsspray. Når du har fundet frem til den rette saltvandsspray, sørger vi for at sende din nye saltvandsspray hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få det smukkeste strandhår.