Viser alle 11 resultater

-15% Maria Nila Dry Shampoo 250 ml

Maria Nila Dry Shampoo 250 ml – Tørshampoo

169,00 kr.
-32% Kérastase Fresh Affair 233 ml - Tørshampoo

Kérastase Fresh Affair 233 ml – Tørshampoo

195,00 kr.
-21% Redken Deep Clean Dry Shampoo 150ml - Tørshampoo

Redken Deep Clean Dry Shampoo 150ml – Tørshampoo

169,00 kr.
-33% KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml - Tørshampoo

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml – Tørshampoo

139,00 kr.
-32% L’oreal Professionnel Tecni.art Morning After Dust

L’oreal Pro Tecni.Art Morning After Dust 200 ml – Tørshampoo

129,00 kr.
-20% Redken Styling Dry Shampoo Paste 05 57 gr. - Tørshampoo

Redken Styling Dry Shampoo Paste 05 57 gr. – Tørshampoo

158,40 kr.
-20% Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 - 60 gr. - Tørshampoo

Redken Styling Dry Shampoo Powder 02 – 60 gr. – Tørshampoo

158,40 kr.

Undgå hårvask med tørshampoo

Tørshampoo er ikke kun fantastisk på morgner, hvor der ikke er tid til at at vaske håret. Den er også perfekt i tasken, på ferien eller på festival, hvor det ikke altid er muligt at smutte i bad og vaske hår. Hos Hair by Stender har vi et stor udvalg af tørshampoo fra kendte mærker som Kérastase, Shu Uemura og Redken - og naturligvis til altid gode priser. Derfor kan du med fordel holde øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde din yndlings tørshampoo til en yderst fordelagtig pris.

Tørshampoo er et stylingprodukt, som gør håret rent og velduftende helt uden brug af vand og sæbe. Tørshampoo kan anvendes i hele håret eller blot der, hvor håret er fedtet. Tørshampoo absorberer overskydende olie, snavs og fedt fra håret, og skylles ganske enkelt ud, når håret bliver vasket med vand næste gang. Tørshampoo er ikke kun brugbar, når du ikke har tid til at vaske hår. Tørshampoo giver også håret struktur og fylde, hvilket gør det lettere at style håret, hvis du har fint eller tyndt hår.

Sådan anvender du tørshampoo

For at få det bedste ud af din tørshampoo, skal du spraye tørshampoo i hårrødderne med en afstand på omkring 20 cm. Lad tørshampooen sætte sig, rod derefter rundt i håret og red herefter håret igennem med en børste. Du kan opfriske håret i løbet af dagen med tørshampoo.

Du skal være opmærksom på at tørshampoo ikke skal eller kan erstatte hårvask, men tørshampoo kan udskyde en hårvask eller to, samt skabe mere fylde i hår, der har brug for lidt ekstra volumen. Hvis du har tør eller irriteret hovedbund eller skæl, skal du være forsigtig med tørshampoo, og hvis muligt undgå at anvende tørshampoo, da tørshampoo kan virke udtørrende eller irritere hovedbunden, hvis den indeholder parfume.

De bedste tørshampooer

Der findes et hav af forskellige tørshampoo. Her har vi samlet vores tre favorit tørshampooer:

1. Tørshampoo med skøn duft

Kérastase Fresh Affair er en tørshampoo, hvis fine pudderformel indeholder E-vitamin og risstivelse, der øjeblikkeligt absorberer overskydende olie for at friske rødderne og håret op. Denne effektive tørshampoo fra Kérastase er egnet til alle hårtyper og efterlader håret med en let ren følelse. Tørshampooen har skønne noter af Neroli, der giver håret en uimodståelig duft, der varer i op til 24 timer. Den er det ultimative våben til dagen efter hårvask, for at friske håret op efter træning eller når du bare har brug for en opfriskning.

2. Tørshampoo til fint hår

KMS HairPlay Makeover Spray er en effektiv tørshampoo til fint hår. Denne tørshampoo fra KMS California opfrisker frisuren, og er uundværlig, når man hurtigt skal style sit hår imellem hårvaskene. KMS HairPlay Makeover Spray absorberer effektivt den overskydende olie fra hårrødderne, for at genopfriske fladt hår eller daggammel frisure. Derudover indeholder den rispudder, som giver håret en fantastisk tekstur, og efterlader et voluminøst og opfriskende look på rekord tid.

3. Hårpudder og tørshampoo i ét

Redken Styling Dry Shampoo Powder er en kombination af stylingspudder og tørshampoo i ét og samme produkt. Pudderet er beriget med kul, som går ind og absorberer olie og urenheder. Derved fjernes fedt i hovedbunden, og man kan derfor strække hårvasken er par dage ekstra. Den tilfører en masse volumen og et mere råt look til håret, og er med let hold, som gør at man opnår kontrol over sit hår, samtidig med at det kan re-styles i løbet af dagen.

I modsætning til en klassisk hårpudder hvor håret får en 'ru' overflade, efterlades håret mere blødt med denne. Redken Styling Dry Shampoo Powder er utrolig god til at skabe fylde fra bunden, og derudover også genial i et blødt og længere hår inden opsætninger, for at give et bedre hold.

Shop din nye tørshampoo hos Hair by Stender

Uanset hvilken tørshampoo du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du dog ikke helt sikker på, hvilke tørshampoo, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette tørshampoo. Når du har fundet frem til den rette tørshampoo, sørger vi for at sende din nye tørshampoo hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.