Viser alle 11 resultater

Kérastase Blond Absolu - ultimativ pleje til blond hår

Der er ikke mange ægte blondiner tilbage, men heldigvis kan du med en lille smule farve opnå et smukt blond hår. Den lyse hårpragt kræver den optimale pleje, hvis den skal bevare sin intense og smukke lyse farve. Blond Absolu fra Kérastase er den ultimative løsning for alle med blond hår. Blond Absolu kombinerer, imodsætning til mange andre hårserier til blond hår, plejende og neutraliserende egenskaber, så dit hår efterlades velplejet og uden gule og rødlige undertoner. Blond Absolu indeholder nemlig hyaluronsyre og edelweiss blomst, som nærer hårfiberne, imens ultraviolet pigment neutraliserer uønskede varme og gule toner, så du kan vedligeholde smukke blonde toner.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Blond Absolu-serien fra Kérastase. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil blive vild med serien, som giver den ultimative pleje til blond hår. Vi har ofte udsalg på Blond Absolu fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores shop.

Shampoo - på en helt ny måde

Shampoo kommer naturligvis i flaske eller tube. Sådan er det og sådan har det altid været. Sådan er det imidlertid ikke længere. Blond Absolu har tilføjet en helt ny shampoo til serien - og den er anderledes end de shampooer, vi kender i dag. Men den er bestemt ikke dårligere. Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme er en transformerende cremet shampoo, som renser håret skånsomt med minimal friktion, samtidig med, at den tilfører en masse fugt. Den er ikke på tube eller flaske, men kommer derimod i en lækker krukke a la de krukker, vi kender fra hårkur. Lad dig ikke afskrække. Blond Absolu Bain Cicaextreme ser ud og føles som en rig dagcreme til huden, men når den påføres i håret transformeres den til en luksuriøs og dejlig skum. Det er en unikt nærende shampoo, som giver et rent og blødt resultat. Den er beregnet til brug efter afblegning, giver en ultimativ rensende oplevelse til sensibiliseret blondt hår.

Har du mere hang til den klassiske shampoo består Blond Absolu fra Kerastase af to effektive shampooer. Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére er en shampoo specielt udviklet til et blond eller lysnet hår, og har en unik formel med egenskaber, som både kan ses og mærkes. Den er beriget med effekten fra edelweissblomsten og Hyaluronic Acid, som trænger ind i håret og tilfører intens fugt, samt ultimativ beskyttelse. Lyst hår har ofte tendens til at miste sin glans, og derved blive trist og kedeligt at se på. Kérastse Blond Absolu Bain Lumiére Shampoo giver dit hår fornyet liv og efterlader det med et smukt og velplejet udseende.

Den anden klassiske shampoo i Blond Absolu-serien er Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet, som indeholder lilla pigmenter, der fjerner gyldne toner, og efterlader håret i en kold tone. Shampooen indeholder edelweissblomst og Hyaluronic Acid, der giver en intens beskyttelse og intensiv fugt til håret. Denne klassiker er yderst effektiv, og derfor anbefaler vi, at du veksler mellem Blond Absolu Bain Ultra-Violet og Blond Absolu Bain Lumière. Den ene uge, anvender du Blond Absolu Bain Ultra-Violet, og den anden uge, tyr du til Blond Absolu Bain Lumière. På den måde får du en fugtgivende og dybere rens i tillæg til vask med Blond Absolu Bain Ultra-Violet.

Luk hårstråene efter hårvask

En shampoo renser og vasker effektivt håret. En conditioner eller balsam lukker derimod hårstråene, hvormed håret beskyttes. Derfor er det altid en god ide at anvende en conditioner, når du har vasket hår. Kérastase Blond Absolu Cicaflash er en let lavendelfarvede conditioner, der har genopbyggende kraft, som en hårkur og den lette finish fra en balsam. Blond Absolu Cicaflash genopbygger intenst håret og nærer fibrene i dybden. Det lysnede hår bliver øjeblikkeligt glat, styrket og blødt. Blond Absolu Cicaflash er ideel til alle toner af faux-blonde hår og genopbygger fibrene, så brud og slid modvirkes.

Udover Blond Absolu Cicaflash indeholder Blond Absolu også Kérastase Blond Absolu Cicaplasme Leave-In, som er en conditioner, der aktivt styrker sensiblet faux-blonde, lysnet, highlightet og gråt hår. Blond Absolu Cicaplasme forsegler spaltede spidser og udglatter hårfibrene, så krus er under langvarig kontrol. Den cremende leave-in conditioner plejer øjeblikkeligt skadede områder og giver varmebeskyttelse på op til 230 °C.

Ekstra luksus på badeværelset

Gør dit hår den tjeneste at forkæl det med en hårkur, som tager særligt hånd om farvet lyst hår. Kérastase Masque Cicaextreme er en intens plejende hårkur til pleje af blondt hår. Med hårkurens koncentrerede hyaluronsyre-duo og edelweiss-olie styrker denne luksuriøse hårkur fra Blond Absolu-serien hårfiberne og gør blondt hår blødt og glansfuldt.

Prikken over i’et

Hvis du skal forkæle dit blonde hår lidt ekstra, anbefaler vi, at du kaster dig over Kérastase Blond Absolu Sérum Cicanuit, der er beriget med hyaluronsyre og edelweissblomst. Det effektive serum reducerer 55% af skader fra afblegning i løbet af natten. Blondt hår bliver 74% mere fugtet og 89% stærkere. Blond Absolu Sérum Cicanuit påføres i længder og spidser om aftenen, og dets lette tekstur absorberes hurtigt. Derefter vågner du op med blødere og stærkere blondt hår.

Få de ultimative blonde lokker hos Hair by Stender

Blondiner har det sjovere, siger man. Det skal vi ikke gøre os til dommere over, men vi elsker velplejet blondt hår, og derfor elsker vi også Blond Asbolu fra Kérastase, da serien virkelig er ultimativ pleje til farvet blond hår. Den plejer hvert enkelt hårstrå samtidig med at Blond Absolu neutraliserer uønsket røde- og gule undertoner.

Hos Hair by Stender finder du hele Blond Absolu-serien til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med ødelagt farvet blond hår, der er mere gult end blond. Blond Absolu sikrer nemlig at dine farvede blonde lokker plejes fra rod til spids samtidig med at seriens produkter på skånsom, men effektiv vis, neutraliserer uønskede gule og røde farver.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Blond Absolu-serien, som er nødvendig for at pleje og optimere din blonde hårfarve, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.