Viser alle 11 resultater

-25% ghd helios™ professionel føntørrer, sort - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, sort – Hårtørrer

1.236,00 kr.
-18% ghd Air Professional Hair Drying Kit - Hårtørrer

ghd Air Professional Hair Drying Kit – Hårtørrer

1.024,00 kr.
-25% ghd helios™ professionel føntørrer, marinblå - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, marinblå – Hårtørrer

1.236,00 kr.
-25% ghd helios™ professionel føntørrer, blommefarvet - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, blommefarvet – Hårtørrer

1.236,00 kr.
-25% ghd helios™ professionel føntørrer, hvid - Hårtørrer

ghd helios™ professionel føntørrer, hvid – Hårtørrer

1.236,00 kr.
-24% ghd Air hårtørrer

ghd AIR® Classic Hair Dryer

948,00 kr.

En god hårdag starter med den rigtige hårtørrer

Når håret sidder som det skal, bliver dagen af en eller anden grund bare lidt bedre. Vejen til en god hårdag starter uden tvivl med en hårtørrer. Med en hårtørrer, kan du nemlig forme håret, så det sidder, som du gerne vil have det - hele dagen. En hårtørrer giver også håret masser af volumen, hvormed den er perfekt til dig med fint hår, der har tendens til at klaske. Er du født med krøller, men drømmer om blankt, glat hår, er en føntørrer en absolut nødvendighed. Kun med en hårtørrer, kan du glatte håret fri for de krøller, du ikke ønsker. ‘

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af kvalitets hårtørrer, der øger dine chancer for en rigtig god hårdag. Ikke nok med det store udvalg, du finder her på shoppen, så har alle hos Hair by Stender den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken hårtørrer, du skal anvende, og hvordan du anvender den. Vi har forresten også ofte gode tilbud på føntørrer. Det kan derfor godt betale sig at holde øje med vores webshop.

Vælg den rigtige hårtørrer

Det vrimler med hårtørrer på markedet. Derfor kan det også være svært at vælge præcist den hårtørrer, som passer til dine behov for styling. Vi har samlet et par af vores favoritter, og vi er sikre på, at du vil kunne finde din nye føntørrer blandt vores favoritter.

Føntørreren som giver salon finish

Hvis du går efter finish som kom du fra salonen, er ghd air®-føntørreren det perfekte supplement til dit stylingsæt. Den professionelle føntørrer er forsynet med en effektiv 2.100 W-motor, der sikrer hurtigere styling og giver dig mere tid til at erobre verden. Den professionelle føntørrer er let og ergonomisk balanceret og uundværlig til styling i hverdagen.

Professionel føntørring hver eneste dag

Sidste nyt inden for føntørre, som giver dig ultimativ ydelse og kontrol er den nye ghd helios professional hårtørrer. Den giver dig hurtigere tørring og 30% mere glans. Med særligt udviklet Aeroprecis™-teknologi, en kombination af avanceret intern aerodynamik, langtidsholdbar børsteløs motor og særligt formet præcisionsmundstykke, leverer ghd helios en kraftig og koncentreret luftstrøm, der giver dig flottere og mere præcise resultater.

Alternativ til hårtørren fra ghd er BaByliss Salon Air Brilliance 2200 W, som er en kraftfuld professionel hårtørrer, der giver dig en sikker og professionel føntørring hver eneste dag. Hårtørrerens smarte, digitale motor leverer en stærk, præcis luftstrøm for ekstra hurtig tørring og med en fantastisk finish. Den innovative ioniske teknologi med anti-frizz-effekt sikrer ekstra blødt hår og strålende resultat gennem frigivelsen af ​​nærende ioner. Den lette hårtørrer og det specielt designede luftforsyningssystem giver mere komfort i daglig brug.

Hårtørreren til din ferie

Det kan være svært at finde plads til føntørren i kufferten, men nu kan du tage din styling op på internationalt niveau med ghd flight®. ghd flight® er designet let og kompakt og er 50% lettere end ghd air®, hvilket gør den til den perfekte rejseledsager. Med aftageligt mundstykke, der hjælper dig med præcisionstørring, skal du aldrig gå på kompromis med din styling igen.

Babyliss 2100W Hydro Fusion-hårtørreren er en lille og kompakt hårtørrer designet til at sikre både hurtig føntørring og uovertrufne glatte resultater med strålende glans. Den passer perfekt i tasken, når du drager på ferie. Den avancerede plasmateknologi bruger et dobbelt ionsystem til bevaring af hårets fugtbalance, hvor en kombination af positive og negative ioner, fugter håret og forhindrer, at det kruser, mens du tørrer håret. Resultatet er et velplejet hår med luksuriøs glans, der føles silkeblødt.

Husk at passe på håret inden føntørring

Alt styling er hårdt for håret. Brug af en hårtørrer er ingen undtagelse. Derfor anbefaler vi, at du altid anvender et varmebeskyttende stylingprodukt, inden du kaster dig over brug af din hårtørrer. Du kan se vores store udvalg af varmebeskyttende produkter her.

Shop din nye hårtørrer hos Hair by Stender

Med vores udvalg af hårtørrer, kan du pleje og style håret præcist som du vil. Uanset, hvilket look, du gå efter, gør én af vores mange hårtørrer det muligt. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye hårtørrer inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken eller hvilke hårtørrere, som passer dig og dine ønsker til styling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye hårtørre, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på hårtørrere. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.