Viser alle 24 resultater

Smukt hår med varmebeskyttelse

Smukt hår kommer sjældendt af sig selv. Det kræver brug af styling tools for at få håret helt glat eller skabe det brusende væld af lokker, du altid har ønsket dig. Brug af styling tools er imidlertid hårdt for håret. Derfor er det altid en god ide at beskytte håret med et varmebeskyttende hårplejeprodukt eller heat protection, som varmebeskyttelse til håret også kaldes.

Hvad er varmebeskyttelse til håret

Varmebeskyttelse til håret er et relativt ukendte produkt, men netop de produkter, du skal anvende, hvis du ønsker at beskytte håret mod varmepåvirkning fra føntørring, glattejern eller krøllejern. Varmebeskyttelse til håret er specielt udviklet til at beskytte håret mod varme fra føntørring, glattejern og krøllejern, og mange varmebeskyttende produkter beskytter håret mod varme til 230°C.

Hos Hair by Stender har vi varmebeskyttelse til håret, som kan forme, style og pleje håret, så du får et perfekt look. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop det varmebeskyttende produkt, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken varmebeskyttelse, der er det rette produkt for dig.

Sådan bruger du varmebeskyttelse til håret

For at få den mest optimale ud af dit varmebeskyttende produkt, og opnå hår, der ikke er skadet og ødelagt efter brug af føntørre, glattejern og krøllejern, skal du komme dit varmebeskyttende produkt i håndklædetørt hår. Derefter redder du håret for at fordele varmebeskyttelsen jævnt. Inden du kaster dig over føntørreren, inddeler du håret i sektioner og derefter føntørrer du sektion for sektion fra rødderne til spidserne. Derefter kan du glatte håret ekstra med et glattejern.

Shop din nye glattecreme hos Hair by Stender

Uanset hvilket varmebeskyttende produkt du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilken varmebeskyttelse, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette varmebeskyttelse. Når du eller vi sammen har fundet frem til den rette varmebeskyttelse, sørger vi for at sende din nye heat protector hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.