Viser 1–30 af 202 resultater

-20% ghd Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml - Varmebeskyttende spray

ghd Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml – Varmebeskyttende spray

159,00 kr.
-22% Redken Curvaceous Full Swirl Cream Serum 150 ml - Krøllecreme

Redken Curvaceous Full Swirl Cream Serum 150 ml – Krøllecreme

199,00 kr.
-20%

Redken Texturize Rough Paste 12 75 ml – Hårvoks

159,00 kr.
-28% Kérastase Genesis Defense Thermique 150 ml - Varmebeskyttende creme

Kérastase Genesis Defense Thermique 150 ml – Varmebeskyttende creme

200,00 kr.
-29% Kérastase Nutritive Nectar Thermique 150 ml - Varmebeskyttelse

Kérastase Nutritive Nectar Thermique 150 ml – Varmebeskyttelse

199,00 kr.
-20%

Redken Brews Work Hard Molding Paste 150 ml – Hårvoks i tube

159,00 kr.
-30% Redken Volumize Stay High 18 150 ml - Hårskum

Redken Volumize Stay High 18 150 ml – Hårskum UDGÅET

139,00 kr.
-26%

KMS HairPlay Messing Creme 150 ml – Hårvoks

169,00 kr.
-29% Kérastase Résistance Extentioniste Thermique 150 ml - Varmebeskyttelse

Kérastase Résistance Extentioniste Thermique 150 ml – Varmebeskyttelse

199,00 kr.
-33% KMS HairPlay Molding Creme 100 ml - Hårvoks

KMS HairPlay Molding Creme 100 ml – Hårvoks

139,00 kr.
-28% Kérastase Blond Absolu Cicaplasme Leave-In 150 ml - Hårkur

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme Leave-In 150 ml – Hårserum

199,00 kr.
-33% Redken Texturize Wax Blast 10 150 ml - Hårvoks

Redken Texturize Wax Blast 10 150 ml – Hårvoks

132,00 kr.
-30% Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-In 150 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-In 150 ml – Krøllecreme

192,50 kr.
-30% ghd curve® classic wave wand - Krøllejern

ghd curve® classic wave wand – Krøllejern

1.119,30 kr.
-20% Oway Volumizing root spray 160 ml - Stylingspray

Oway Volumizing root spray 160 ml – Volumenspray

239,20 kr.
-19% Redken Curvaceous Curl Refiner 250 ml - Krøllecreme

Redken Curvaceous Curl Refiner 250 ml – Krøllecreme

199,00 kr.
-19% Redken Texturize Fashion Waves 250 ml - Saltvandsspray

Redken Texturize Fashion Waves 250 ml – Saltvandsspray

169,00 kr.
-33% KMS TameFrizz Smoothing Lotion 150 ml - Glattecreme

KMS TameFrizz Smoothing Lotion 150 ml – Glattecreme

139,00 kr.
-30% Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream 150 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream 150 ml – Krøllecreme

192,50 kr.
-20% Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum 30 ml - Hårserum

Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum 30 ml – Hårserum

280,00 kr.
-30% Redken Volumize Rootful 06 50 ml - Volumengivende spray

Redken Volumize Rootful 06 50 ml – Volumengivende spray

139,00 kr.
-25% Redken Pliable Paste

Redken Max Sculpting Gel 250 ml – Hårvoks

149,00 kr.
-12% ghd Curly Ever After Curl Hold Spray

ghd Curly Ever After Curl Hold Spray 120 ml – Hårlak

210,32 kr.
-32% Kérastase Elixir Ultime L'Huile Rose Oil 100 ml - Hårolie

Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose Oil 100 ml – Hårolie

259,00 kr.
-30% Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray 190 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray 190 ml – Krøllecreme

192,50 kr.

Find den rigtige styling hos Hair by Stender

Det findes mange forskellige typer hår, men uanset om du har langt hår eller kort hår, krøllet eller glat hår, tykt eller tyndt hår, kan stylingprodukter skabe lige præcis det look, du drømmer om. Hos Hair by Stender har vi et hav af forskellige stylingprodukter, som kan forme, style og pleje håret, så du får et perfekt look.

Når det kommer til stylingprodukter er der mange forskellige stylingprodukter at vælge mellem, og derfor kan det også være svært at finde ud af, hvilket stylingprodukt eller hvilke stylingprodukter, som passer til dig og dit hår. Nedenfor har vi kategoriseret de forskellige typer af stylingprodukter. Forhåbenligt vil det hjælpe dig med at finde de stylingprodukter, du søger. Hvis du fortsat er i tvivl om, hvilke eller hvilket stylingprodukt, du skal vælge, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de stylingprodukter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke stylingprodukter der er de rette for dig.

Krøllecreme

Et af de stylingprodukter, som virkelig har vundet indpas de seneste år er krøllecreme, og det forstår vi godt. Krøllecreme er nemlig et stylingprodukt, der gør det muligt at definere dine krøller, samle dem og tilføre hold til din styling. Ikke nok med det, er mange af de krøllecremer, du finder hos Hair by Stender, er spækket med fugt og nærende ingredienser, så du får skabt en god fugtbalance i dit hår, hvilket gør det lettere at style dine krøller. Med en krøllecreme kan du således skabe en smuk frisure, hvor krøllerne bliver, hvor de skal.

Hårlak

Hårlak er nok det mest kendte af stylingprodukterne. Det anvendes af både frisører, stylister og sikkert også af dig. Som stylingprodukt, fikserer hårlakken din frisure og holder håret i den form, du ønsker det skal have. Hårlakken er særligt effektiv til opsat hår. Brug hårlak som det afsluttende element i din styling og hav gerne en lille rejsestørrelse med i din taske, så du kan friske op i løbet af dagen. Du opnår det bedste resultat ved at bruge en lille mængde og ved at spraye med 20 cm. afstand til håret.

Hårolie

Måske anser du ikke hårolie, som værende et styling produkt, og det forstå vi godt. Hårolie har først og fremmest plejende egenskaber, men hårolie samler også håret og efterlader det med masser af glans. Hårolien sikrer nemlig, at dit hår altid ser lækkert og sundt ud og føles silkeblødt. Derfor er hårolie også et styling produkt. Der findes et hav af forskellige hårolier og de findes til forskellige hårtyper og behov. En del hårolier er gode til at forme og fugte krøller, mens andre hårolier kan bruges som glansgivere til det lidt mere matte hår. Generelt er olier fantastiske fugtgivere, så du får et velplejet hår, der er nemmere at style.

Hårprimer

Hårprimeren er et relativt nyt stylingprodukt, men et effektivt et af slagsen. Hårprimeren er det perfekte stylingprodukt, hvis du anvender føntørrer, når du skal style dit hår. En hårprimer former og definerer håret og gør føntørring nemmere, hvormed du slider mindre på håret.

Hårskum

Hårskum er også et klassisk stylingprodukt, som, når det kommer i kontakt med luft skummer op og bliver til en let og luftig masse, som derefter krammes i håret og skaber masser af fylde og volumen. Hårskum er det ideelle stylingprodukt til fint hår, da hårskum ikke tynger det enkelte hårstrå, men i stedet giver det mere fylde. Er du født med fint og tyndt hår, kan du style og skabe mere fylde ved at bruge hårskum i fugtigt hår og derefter føntørre det. Hårskum tilfører ikke bare fylde, men også fugt til dit hår, hvilket gør dit hår endnu smukkere.

Saltvandsspray

En saltvandsspray er et styling produkt udviklet til at give samme tekstur til håret som en tur i bølgen blå eller en dejlig dag ved stranden. Mange får et flot fald i håret med naturlige bølger, når håret har været i kontakt med saltvand. Det er bare ikke hver dag eller hele året det er muligt med en dag på stranden. Saltvandsspray er ikke lavet på rent saltvand, da saltvand faktisk ikke er særlig sundt for håret, men effekten er den samme. Saltvandsspray er tilsat ingredienser, der sikrer at håret ikke udtørrer, men er stadig et produkt, der booster og afstiver håret, uden at det bliver fedtet. Saltvandsspray kan bruges i både tørt og håndklædetørt hår.

Tørshampoo

Ganske som krøllecremen er tørshampoo blevet et populært stylingprodukt. Det gør livet meget lettere, da tørshampoo absorbere fedt og snavs uden brug af vand. På travle morgner er det et godt alternativ til hårvask. Den renser dit hår for dårlig lugt og opsuger overskydende fedt fra hovedbunden, hvilket giver dit hår mere fylde og gør det nemmere at style.

Varmebeskyttende styling

Brug af diverse styling tools er hårdt for håret, der hurtigt bliver slidt og trist at se på, når det udsættes for varme fra styling tools som glattejern, føntørrer og krøllejern. Et styling produkt indeholdende varmebeskyttelse, beskytter altså håret mod udefrakommende varmepåvirkning fra føntørrer, glattejern og krøllejern. Et varmebeskyttende styling produkt lægger en fin hinde over hårstrået, så håret bliver mere modstandsdygtigt over for høj varme.

Volumengivende styling

Volumengivende styling er en fantastisk styling til dig, der ønsker dig mere fylde i håret. Oplever du tit, at dit hår er fladt eller slasket? Så prøv at fordele et volumengivende stylingprodukt i dit tørre hår, og spray fra rod til spids. Styling produktet vil løfte dit hår helt inde ved hårrødderne og giver flot fylde til din frisure.

Shop dine stylingprodukter hos Hair by Stender

Uanset hvilke stylingprodukter du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil have mere fylde i fint og fladt går.

Er du dog ikke helt sikker på, hvilke stylingprodukter, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter. Når du har fundet frem til de rette produkter, sørger vi for at sende dine nye stylingprodukter hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.