Viser alle 25 resultater

-30% Januar SALE

Redken Styling Volume Boost 250 ml

143,00 kr.
-30% Januar SALE

Redken Styling Touchable Texture 200 ml

143,00 kr.
-30% Januar SALE

Redken Styling Powder Grip 03 – Hårpudder

143,00 kr.
-25% Januar SALENioxin Thickening Spray 150 ml - Hårlak

Nioxin Thickening Spray 150 ml – Hårlak

178,50 kr.

Sig farvel til klasket hår med volumengivende stylingprodukter

Drømmer du om en fyldigere hårpragt, men klasker dit hår for et godt ord? Volumengivende stylingprodukter, kan hjælpe dig med at komme af med klasket hår til fordel for voluminøse lokker med masser af fylde. Ved at anvende produkter, der tilføjer masser af volumen til dit hår, vil dit hår både synes tykkere og føles sundere.

Hos Hair by Stender har vi forskellige volumengivende stylingprodukter, som tilføjer masser af volumen og fylde i fint, tyndt hår. Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop det volumengivende stylingprodukt, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilket volumengivende styling produkt, der er det rette for dig.

Hvad er et volumengivende produkt?

Volumengivende stylingprodukter er specielt udviklet til at give volumen og fylde til fint hår, der har brug for lidt ekstra hjælp. Udover at give mere volumen giver et volumengivende produkt også håret mere struktur, og hvis du vælger et volumengivende produkt med glans efterlades dit hår også med masser af glans.

Sådan bruger du et volumengivende produkt?

For at få det mest optimale ud af dit volumengivende produkt, og glemme alt om klasket hår, skal du komme dit volumengivende produkt i håndklædetørt hår. Derefter reder du håret for at fordele det volumengivende produkt jævnt. Når du har fordelt dit volumengivende produkt i hele håret, kan du med fordel kaste dig over føntørren. Vi anbefaler, at du anvender varmebeskyttelse inden du anvender din føntørre eller andre styling tools.

Inden du kaster dig over føntørreren, inddeler du håret i sektioner, og derefter føntørrer du sektion for sektion fra rødderne til spidserne. For at få den bedste effekt anvender du en rundbørste, når du føntørrer håret.

Fem tips til mere volumen

1. Snavs tynger håret og gør det fladere. Derfor anbefales det, at du vasker håret lidt oftere, hvis du har fint hår eller blot et hår, der klasker
2.Undgå at anvende balsam i hovedbunden. Balsam har nemlig en tendens til at tynge håret. Brug derfor kun balsam i spidserne
3. Brug et volumengivende produkt efter vask og pleje
4. Føntør altid håret. Den varme luft fra føntørren vil nemlig automatisk give håret mere fylde og volumen
5. Hvis du har mellemlangt eller langt hår, bør du altid anvende en rundbørste, når du tørrer dit hår med din føntørrer. Det vil give endnu mere volumen

Shop dit nye volumengivende produkt hos Hair by Stender

Uanset hvilket volumengivende produkt du søger, eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilket volumengivende produkt, der passer bedst til dine behov for styling, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rette volumengivende produkt, der efterlader dig med mere volumen og fylde. Når du har fundet frem til det rette volumengivende produkt, sørger vi for at sende det hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår med masser af volumen.