Viser alle 5 resultater

-31% Kérastase Densifique Bain Densité 250 ml - Shampoo

Kérastase Densifique Bain Densité 250 ml – Shampoo

172,00 kr.
-41% Pladsholder

Kérastase Densifique Masque Densité Hair Mask 200 ml – Hårkur

259,00 kr.
-26% Kérastase Densifique Fondant Densité 200 ml - Conditioner

Kérastase Densifique Fondant Densité 200 ml – Conditioner

249,00 kr.
-27% Kérastase Densifique Mousse Densimorphose 150 ml - Hårskum

Kérastase Densifique Mousse Densimorphose 150 ml – Hårskum

235,00 kr.
-25%

Kérastase Densifique Density Cure Femme Treatment 30x 6ml – Hårkur

999,00 kr.

Kérastase Densifique - mod hårtab og tyndende hår

Gennem omfattende undersøgelse, opdagede Kérastase, at der er forskel på hårtab og tyndende hår, hvormed de to ting skal behandles på to forskellige måder - eller kombinere pleje af de to hårproblemer i en og samme hårplejeserie. Densifique blev den hårplejeserie, som netop kombinere plejen af hårtab og tyndende hår, så du ikke behøver at bekæmpe hårtab og tyndende hår med forskellige hårplejeserie. Densifique behandler med en dedikeret hårplejerutine hårtab og tyndende hår.

Densifique er volumengivende hårpleje produkter, der indeholder hyaluronsyre og Intra-Cyclane, som hjælper håret med at bevare fugten og beskytter mod ydre stress. Anvendes hele Densifique-serien vil du opleve at hårets tæthed øges og tyndende og alderssvækket hår bliver stærkere og får mere vitalitet. Takket være Densifique genvinder håret sin modstandsdygtighed og hårets tæthed øges signifikant. Efter tre måneders brug af pleje produkter fra Densifique, kan du forvente at have fået op til 1000 nye hårstrå. Hårfibernes diameter vil også blive større.

Densifique er skabt af det franske mærke Kérastase, som er kendt for at kreerer luksus hårpleje af højeste kvalitet. Kérastase har udviklet en lang række luksuriøse hårpleje produkter og serier, der imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje - og de har særligt fokus på at komme hårtab og tyndende hår til livs. Kérastase har udviklet hårplejeserier, som angriber hårtab og hårpleje, der fokusere på at bekæmpe tyndende hår, men Densifique er den eneste af Kérastase hårplejeserier, som takler både hårtab og tyndende hår i en og samme hårplejeserie.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Densifique-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Densifique, når du ser, hvad den kan gøre for dig med tyndende hår og tendens til hårtab. Vi har ofte udsalg på Densifique fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Densifique til fornuftige priser.

Første stop på vejen mod hårtab og tyndende hår

For at komme snavs, fedt og forurening til livs, er det vigtigt at du vasker dit hår. Lider du af hårtab og tyndende hår, kan det være at du holder igen med hårvask af frygt for at du mister endnu mere hår. Kérastase Densifique Bain Densité er udviklet specielt til at rense og vaske håret uden at du taber håret eller at det tynder. Densifique Bain Densité øger aktivt hårets tæthed, giver mere fylde og vitalitet til tyndende og alderssvækket hår. Efter brug får håret en bedre tekstur, mere fylde og bliver mere modstandsdygtigt. Det bedste ved Densifique Bain Densité er, at håret synes og føles tættere.

Volume og lukkede hårstrå

For at opnå smukke, velplejede lokker, skal du anvende conditioner efter du har vasket dit hår - og nej, brugen af Densifique Fondant Densité conditioner fra Kérastase vil ikke tynge fint hår. Tværtimod. Densifique Fondant Densité er nemlig en plejende conditioner til aldersvækket fint hår, og den er specielt udviklet til hår, der synligt mangler tæthed og fylde. Den tilfører tekstur, substans og volumen, helt uden at tynge håret. Den indeholder hyaluronic og intra-cylane teknologier, der har en styrkende og volumengivende effekt på hvert enkelt hårstrå. Efter brug af Densifique Fondant Densité vil håret synes tættere, samt genvinde sin modstandsdygtighed. Desuden giver den ny energi til hårstråene, så håret bliver fyldt med vitalitet og glans.

Kombiner gerne med en hårkur - dit hår vil elske det

For at få de bedste resultater og minimere hårtab og tyndende hår, anbefaler vi, at du anvender Kérastase Densifique Cure Densifique Femme, som er en leave-in behandling udviklet til dig, som har meget fint hår eller begyndende hårtab. Behandlingen styrker hovedbunden, så du igen vil opleve et tykt, sundt hår. En behandling som øger hårets tæthed signifikant og giver håret substans. Denne hurtigtørrende formel er ikke fedtende og giver fornem krop og tekstur til håret.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Densifique-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med hårtab og tyndende, alderssvækkede hår, der skriger på vitalitet og volumen. Densifique sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og renses for forurening og farlige partikler, samtidig med at det genvinder sin vitalitet, styrke og modstandsdygtighed. Håret efterlades med mere tæthed, glans og volumen. Resultaterne taler for sig selv.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Densifique-serien, som er nødvendig for at komme hårtab og tyndende hår til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Densifique, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.

FAQ

  1. Hvad er forskellen på tyndende hår og hårtab?
    Nogle har generelt finere eller tyndere hår end andre, oftes svækket hår.
  2. Hvordan undgår jeg tyndende hår og hårtab?
    Her har Kerastase udviklet en produktserie, som stabiliserer og fortykker håret, så det både ser og føles styrket, og ser tættere ud. Et typisk produkt til den nordiske type.