Viser alle 11 resultater

-15% Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp 100 ml - Hårkur

Oway Hair-Loss Vivifying Remedy Sensitive Scalp 100 ml – Hårkur

424,15 kr.
-15% Oway Silk’n Glow Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Silk’n Glow Hair Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15% Oway Curly Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Curly Hair Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15% Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Moisturizing Hair Mask 150 ml – Hårkur

245,65 kr.
-15% Oway Color Protection Mask 150 ml - Hårkur

Oway Color Protection Mask 150 ml – Hårkur

237,15 kr.
-15%

Oway Curly Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15%

Silk n’Glow Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15%

Oway Moisturizing Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15% Oway Rebuilding Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Rebuilding Hair Mask 150 ml – Hårkur

254,15 kr.
-15%

Oway Color Protection Hair Mask 50 ml – Hårkur

84,15 kr.
-15% Oway Sunway Restoring Hair Mask 150 ml - Hårkur

Oway Sunway Restoring Hair Mask 150 ml – Hårkur

271,15 kr.

Biodynamisk og økologisk hårkur fra Oway til alle hårtyper

Der er ikke mangel på hårkure, men der er ikke mange hårkure, som er både biodynamiske og økologiske. Det er alt hårkur fra Oway imidlertid. Oway står for Organic Way, som referer til den sunde og bæredygtige tilgang denne familiedrevne, italienske hud- og hårpleje virksomhed, der blandt andet er kendt for sine effektive og plejende balsamer, står for.

Oway anvender, som den første hud- og hårpleje virksomhed, æteriske olier, hydro blade og rene mikroniserede, biodynamiske planter, som er dyrket på Oways egen biodynamiske gård, Ortofficina. Oway har et stort udvalg af conditioner, og dem finder du hos Hair by Stender til altid gode priser.

Aldrig mere tørt hår med hårkur fra Oway

Oway Moisturizing Hair Mask er en økologisk hårkur til ekstra tørt, tykt og kruset hår. Denne hårkur fra Oway tilfører intens fugt og pleje til håret, og efterlader det silkeblødt og glansfuldt med en krusfri finish. Hårkuren er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk hasselnød og økologisk honning, der sammen tilfører næring til håret, så det bliver silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Hårkuren fra Oway er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glaskrukke.

Aldrig mere krus med hårkur fra Oway

Hvis du er træt af kruset hår, er hjælpen nær. Oway Silk`n Glow Hair Mask er en hårkur til kruset, tørt og porøst hår, der har brug for pleje og kontrol. Hårkuren fra Oway tilfører masser af fugt og pleje til håret uden at virke tyngende. Derudover sikrer den et krusfrit og strålende glansfuldt finish. Hårkuren er helt fri for kemikalier, og den er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Hårkuren indeholder biodynamisk hvede og økologisk Cupuaçutræ, der plejer og blødgører tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og medgørligt. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Få styr på din sarte og irriteret hovedbund med hårkur fra Oway

Oway Soothing Remedy er en økologisk hårkur mod en irriteret hovedbund. Denne hårkur fra Oway har en beroligende effekt på en irriteret, sensitiv eller kløende hovedbund. Derudover tilfører den let pleje og fugt, så huden kommer tilbage en naturlig sund balance. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholde biodynamisk kamille og økologisk aloe vera, der har en lindrende og beroligende virkning. Den er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Desuden kommer hårkuren i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Hårkur fra Oway til dine triste krøller

Oway Curly Hair Mask er en biodynamisk hårkur til krøllet hår, der tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Hårkuren til krøllet hår fra Oway har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk lakrids og økologisk prikbladet perikon beskytter og nærer håret i dybden, så det efterlades sundt og velplejet. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Bevar din hårfarve i længere tid med hårkur fra Oway

Oway Color Protection Mask er en biodynamisk hårkur fra Oway, som tilfører fugt til håret, samt beskytter hårfarven mod at blive trist og falmet. Denne hårkur efterlader dig med en intens og glansfuld farve i længst mulig tid. Hårkuren fra Oway er helt fri for kemikalier og baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk vinranke og økologiske goji bær, der tilfører glans til hårfarven, samt beskytter håret mod miljømæssige faktorer. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Beskyt håret mod solen med hårkur fra Oway

Oway Sunway Restoring Hair Mask er en biodynamisk og økologisk aftersun hårkur, som plejer håret efter en lang dag i solen. Denne hårkur for Oway tilfører fugt og næring til hår, som har været udsat for sol, klor og saltvand. Derudover beskytter den håret mod yderligere skader. Hårkuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Den indeholder biodynamisk anis og økologisk baobab, der beskytter håret mod miljømæssige påvirkninger. Hårkuren er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube.

Shop din nye Oway hårkur hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårkur fra Oway du søger, eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har den på vores webshop. Der er både hårkur fra Oway til dig med kruset og uregerligt hår, til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve i længere tid. Vi har hårkur fra Oway til alt slags hår - også til dit hår.

Er du ikke helt sikker på, hvilken hårmaske fra Oway, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rette hårkur fra Oway. Når du har fundet frem til den rette hårkur, sørger vi for at sende din nye hårkur fra Oway hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.