Viser alle 18 resultater

-31% Januar SALEKérastase Discipline Maskeratine 200 ml - Hårkur

Kérastase Discipline Maskeratine 200 ml

288,00 kr.
-34% Januar SALEKérastase Densifique Cure Homme 30 x 6 ml - Hårkur

Kérastase Densifique Cure Homme 30 x 6 ml

845,00 kr.

Plej håret ekstra godt med hårkur fra Kérastase

Inden du kaster dig over at klikke den første og den bedste hårkur hjem, skal du kende dit hår og dets behov. Hvis du ikke ved, hvad dit hår har behov for, er det svært at passe og pleje det rigtigt - og ikke mindst svært at finde en hårkur fra Kérastase, der vil gavne dit hår.

Hvis dit hår eksempelvis er tørt og har tendens til at knække, skal du vælge en hårkur fra Kérastase, som er specielt udviklet til at afhjælpe tørt hår, der knækker. Hårkuren Kérastase Genesis Masque Reconstituant fra Kerastase er et godt bud på en intens og styrkende hårkur, som styrker tørt og svækket hår, der har tendens til at knække. Hvis dit hår har andre behov for pleje og næring, er vi sikre på, at vi har hårkuren fra Kérastase, som passer dig og dit hårs behov. Hos Hair by Stender, finder du nemlig et stort udvalg af hårkur fra Kérastase.

Hos Hair by Stender har vi alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til netop den hårkur fra Kérastase, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilken hårkur fra det franske luksusmærke Kérastase, der er den rette for dig.

Vælg den rigtige hårkur fra Kérastase

Hårkur fra Kérastase er udviklet til at reparerer dit hår i dybden. Det er imidlertid ikke ligegyldigt, hvilken hårkur du vælger. Har du krøller, skal du vælge en hårkur fra Kérastase specielt udviklet til krøllet hår. Har du farvet hår, skal du vælge en hårkur fra Kérastase til farvet hår. Nedenfor kan du finde den hårkur fra Kérastase, som passer præcis til dit hår.

Hårkur fra Kérastase mod hårtab

Lider du af hårtab? Du er bestemt ikke alene. Der er rigtig mange mennesker, som lider af hårtab. Derfor har Kérastase skabt den helt fantastiske hårplejeserie, Genesis, som forebygger hårtab, samt plejer og genopbygger håret. Hårplejeseriens hårkur, Kérastase Genesis Masque Reconstituant, er udviklet specielt til et svækket hår, der har tendens til at knække. Kérastase Genesis hårkuren er beriget med en unik kombination af naturlige celler fra edelweiss og ingefærrod, som styrker svækkede områder i hårfiberne, samtidig med at håret fugtmættes. Den rige formel nærer og styrker øjeblikkeligt håret, hvilket reducerer risikoen for knækkede hår. Formlens effektive kombination af plejende ingredienser gør håret meget lettere at redde ud, og efterlader det silkeblødt og glansfuldt.

Hårkur fra Kérastase fra farvet hår

Farvet hår er ikke bare farvet hår. Derfor er det vigtigt, at vælge den hårkur fra Kérastase, som bedst plejer dit hår og bevarer hårfarven i længere tid, uanset om dit hår er helfarvet, tonet eller afbleget.

Hårkur fra Kérastase til farvet blond hår

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra Violet er en genial hårkur til dig med et blondt eller lysnet hår. Denne kur indeholder nemlig ultraviolette neutralisatorer i form af lilla pigmenter, som effektivt går ind og fjerner de uønskede og gyldne toner, hvilket sikrer dig den flotteste blonde tone, som fremstår klar og blank i sin farve. Derudover er formlen også rig på en kombination af kraftfuld Hyaluronic Acid og Edelweiss blomst, der plejer håret i dybden og tilfører intens fugt.

Kérastase Masque Cicaextreme er en intens plejende hårkur til pleje af blondt hår. Med kurens koncentrerede hyaluronsyre-duo og edelweiss-olie styrker denne hårkur fra Kérastase hårfiberne og gør blondt hår blødt og glansfuldt. ‘Kérastase Masque Cicaextreme er udviklet til blondiner, der har behov for ekstra meget pleje. Denne hårkur fra Kérastase kan bruges dagligt, men er også perfekt til pleje i weekenden, når du har god tid.

Hårkur fra Kérastase til helfarvet eller tonet hår

Kérastase har ikke kun udviklet hårkur til blondt hår. Det franske lukususmærke har også udviklet en hårplejeserie til farvet hår, som indeholder en effektiv hårkur. Hårplejeserien Réflection fra Kérastase har til formål at bevare dit farvede hårs intensitet og glød længere, så du ikke alt for hurtigt får en kedelig og falmet hårfarve. Kérastase Réflection Masque Chromatique er en intensivt multi-beskyttende, farveforlængende hårkur fra Kérastase til farvet hår og hår med lyse striber. Hårkuren til farvet hår fra Kérastase efterlader håret plejet og meget glansfuldt.

Hårkur fra Kérastase til krøllet hår

Hvad enten du elsker eller hader dine krøller, har de brug for den helt rette pleje, hvis krøllerne ikke skal se kedelige ud. Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask er en nærende treatment, som er specielt velegnet til alle typer krøller. Den velduftende hårkur fra Kérastase er beriget med manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne hårkur er desuden med til at styrke svækkede og skadede krøller, hvilket modvirker at dit hår knækker. Krøllerne bliver silkebløde og hårets elasticitet forbedres, hvormed dine krøller bliver mere defineret.

Hårkur fra Kérastase til tørt hår

Tørt hår kræver ekstra pleje og næring for at få sin naturlige glans tilbage. Kérastase Nutritive er skabt til at pleje tørt hår, og består af tre forskellige hårkure, der på hver sin måde plejer tre forskellige niveauer af tørhed.

Kérastase Nutritive Masque Magistral er en dybt nærende og fugtgivende hårkur til meget tørt hår. Denne hårkur fra Kérastase indeholder Irisome 4600ppm, som er det mest kraftfulde, nærende og plejende kompleks, der nogensinde er skabt, samt Benjoin Resin, der genopretter hårets fugtbalance indefra og beskytter mod udtørring. Den er velegnet til kraftigt hår, der er ekstremt udtørret, idet håret efterlades gennemfugtet, silkeblødt og velplejet.

Kérastase Nutritive Créme Magistral er en leave-in hårkur til meget tørt og kraftigt hår. Denne plejende hårkur fra Kérastase er varmebeskyttende, samt giver masser af fugt og næring. Hårkuren er rig på næringstoffer, som beskytter håret mod udtørring, samt giver masser af glans og blødhed til håret. Den indeholder bl.a. Irisome 4600ppm, som er det mest kraftfulde og plejende komplekse, der nogensinde er skabt. Det er en lækker styling creme til alvorligt udtørret hår.

Kérastase Nutritive Irisome Masquintense er en nærende og plejende hårkur til fint og tørt hår. Den plejende hårkur fra Kérastase nærer hårfiberne fra rod til spids, og efterlader håret med en silkeagtig fornemmelse. Det gode ved netop denne hårkur fra Kérastase er, at den ikke tynger fint hår.

Hårkur fra Kérastase til ødelagt hår

Det kan være svært at genopbygge slidt, skadet og svækket hår, men med den rette kur, kan det lade sig gøre at får håret på ret køl. Kérastase har skabt Résistance-serien, som genopbygger slidt, skadet og svækket hår. Serien indeholder to hårkure, der henholdsvis styrker hårets holdbarhed og genopbygger hårets fibre og beskytter mod fremtidige skader.

Kérastase Resistance Masque Force Architecte er en hårkur til skadet hår med spaltede og slidte spidser. Den trænger dybt ind i hver enkelt hårstrå, hvor den reparerer og blødgør håret, så det vil fremstå mere sundt og velplejet. Kuren gør håret stærkere og hvert hårstrå genopbygges i dybden. Håret genvinder sin styrke, elasticitet og knækker ikke så let. Efter brug efterlades håret blødt og glansfyldt. Anvend kuren i nyvasket hår.

Kérastase Résistance Masque Extentioniste er en effektiv treatment fra Kérastase, som styrker glans og bekæmper spaltede spidser. Denne intenst virkende hårkur fra franske Kérastase plejer svækket og beskadiget hår. Den genoprettende formel hjælper med at reparere bindinger i hårstrukturen og giver forbedret styrke og elasticitet. Den plejende maske forsegler hårstrået og beskytter mod yderligere spaltning, mens hovedbunden tilføres fugtighed for en langvarig fugtbalance. Når du anvender denne hårkur fra Kérastase, kan du forvente et synligt skinnende, silkeblødt og revitaliserende resultat.

Shop din nye hårkur fra Kérastase hos Hair by Stender

Uanset hvilken hårkur fra Kérastase du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Er du ikke helt sikker på, hvilken hårkur fra Kérastase, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige hårkur fra Kérastase. Når du har fundet frem til den treatment fra Kérastase, der er rigtig for dig, sørger vi for at sende den hjem til dig indenfor ganske få hverdage.