Viser alle 4 resultater

-34% Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml - Hårserum

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml – Hårserum

249,00 kr.
-18%

ghd Dramatic Ending Smooth & Finish Serum 30 ml – Hårserum

195,98 kr.
-20% Oway Silk’n Glow Serum 50 ml - Hårserum

Oway Silk’n Glow Serum 50 ml – Hårserum

239,20 kr.
-22%

Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Taming Overnight Serum 100 ml

256,62 kr.

Hårserum designet til tørt hår

Hårserum til tørt hår er designet til at hjælpe med at genoprette fugt i håret, samt beskytte det mod yderligere skader. Det gør det ved at indeholde en række næringsstoffer og ingredienser, der hjælper med at genoprette hårets naturlige balance. Nogle af de mest almindelige ingredienser i hårserum inkluderer glycerin, olie og vitaminer.

Når du vælger hårserum, er det vigtigt at tage højde for din hårtype og de specifikke problemer, du ønsker at tackle. For eksempel, hvis du har meget tørt og skadet hår, kan det være en god idé at vælge et serum, der er rig på olie og glycerin. Hvis man derimod har tendens til fedtet hår, kan det være bedre at vælge et serum, der er lettere og ikke indeholder for meget olie.

Det er også vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle hårserum er velegnet til alle hårtyper. Nogle sera er specifikt designet til krøllet hår, mens andre er bedst egnet til glat hår. Derfor er det vigtigt at vælge et serum til tørt hår, hvis dit hår er blevet tørt.

Shop hårserum til tørt hår hos Hair by Stender

Uanset hvilket hårserum til tørt hår du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har dit nye hårserum på vores webshop. Er du ikke helt sikker på, hvilket hårserum, der passer bedst til dit hårs behov, er du altid velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rette hårserum til tørt hår. Når du har fundet frem til det rette hårserum til tørt hår, sørger vi for at sende dit nye hårserum til tørt hår hjem til dig indenfor ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få den pleje dit hår har brug for.