Viser alle 25 resultater

-34% KerastaseBainHydra

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo 250 ml – Shampoo

165,00 kr.
-28% Kérastase Spécifique Bain Riche Dermo-Calm 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Riche Dermo-Calm 250 ml – Shampoo

179,00 kr.
-25% Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml - Shampoo

Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml – Shampoo

187,00 kr.
-34% Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250 ml - Shampoo

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250 ml – Shampoo

165,00 kr.
-28% Kérastase Spécifique Bain Divalent 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Divalent 250 ml – Shampoo

179,00 kr.
-32% Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo 250 ml - Shampoo

Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-36% Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250 ml - Hårshampoo

Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250 ml – Hårshampoo

159,00 kr.
-34% Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250 ml - Shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet 250 ml – Shampoo

165,00 kr.
-28% Kérastase Densifique Bain Densite Homme 250 ml - Shampoo

Kérastase Densifique Bain Densite Homme 250 ml – Shampoo

179,00 kr.
-27% Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml - Shampoo

Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-31% Kérastase Densifique Bain Densité 250 ml - Shampoo

Kérastase Densifique Bain Densité 250 ml – Shampoo

172,00 kr.
-32%

Kérastase Nutritive Bain Satin 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-30% Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250 ml - Hårshampoo

Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250 ml – Hårshampoo

175,00 kr.
-22% Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére 250 ml - Shampoo

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére 250 ml – Shampoo

195,00 kr.
-34% Kérastase Symbiose Bain Crème Anti-Pelliculaire 250 ml

Kérastase Symbiose Bain Crème Anti-Pelliculaire 250 ml

165,00 kr.
-23% Kérastase Soleil Bain Apres 250 ml - Shampoo

Kérastase Soleil Bain Apres 250 ml – Shampoo

173,00 kr.
-18% Kérastase Elixir Ultime le Bain 250 ml - Shampoo

Kérastase Elixir Ultime le Bain 250 ml – Shampoo

205,00 kr.
-17% Kérastase Chronologiste Bain Régénérant 250 ml - Shampoo

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant 250 ml – Shampoo

249,00 kr.
-29% Kérastase Spécifique Bain Vital Dermocalm 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Vital Dermo-Calm 250 ml – Shampoo

178,00 kr.
-24% Kérastase Spécifique Bain Prevention 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Prevention 250 ml – Shampoo

189,00 kr.
-31% Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire Shampoo 250 ml

Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire Shampoo 250 ml

172,00 kr.
-24% Kérastase Bain Chroma Respect

Kérastase Bain Chroma Respect 250 ml – Shampoo

189,00 kr.
-37% Laksefarvet falske med Kérastase Bain Riche Chroma Respect

Kérastase Bain Riche Chroma Respect 250 ml

158,00 kr.
-24% Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epqissant 250ml - Shampoo

Kérastase Genesis Homme Bain de Masse Epqissant 250 ml – Shampoo

189,00 kr.
-24%

Kérastase Genesis Homme Bain de Force Quotiden 250 ml – Shampoo

189,00 kr.

Shampoo til farvet hår fra Kérastase

Farvet hår er ikke bare farvet hår, hvormed Kerastase har skabt forskellige shampooer, som håndterer og plejer forskellige former for farvet hår.

Serien Blond Absolu er specielt udviklet til afbleget, affarvet, faux-blonde og gråt hår. Den indeholder hyaluronsyre og edelweissblomst, der har til formål at neutraliserer uønskede varme og gule toner, og den holder håret glat og glansfuldt. Serien indeholder to shampooer, der begge plejer afbleget hår, men på to forskellige måder.

Blond Absolu Bain Lumiere renser skånsomt håret for forurening, fjerner matterede stoffer, samt beroliger og fugter håret fra rod til spids. Håret får en let følelse med naturlig glans helt ud til spidserne.

Blond Absolu Bain Ultra-Violet er også udviklet til afbleget hår, men har til formål at neutralisere uønskede varme og/eller gule undertoner, som kan forekomme i affarvet hår. Den beskytter desuden håret mod daglig oxidering og forurening, giver næring og genopbygger hårets glans og blødhed.

Kérastase Reflection Bain Chromatique er en plejende shampoo specielt udviklet til farvet hår. Den er imodsætning til Blond Absolu ikke egnet til afbleget hår, men til farvede røde, brune og sorte lokker. Den beskytter og bevarer farven, og nærer samtidig håret, som efterlades med masser af glans.

Shampoo fra Kérastase til tyndt hår

Kerastase har udviklet en hårplejeserie til hår, der bliver tyndere og en hårplejeserie mod hårtab. Bliver dit hår tyndere, men du taber ikke håret, skal du vælge Kerastase Densifique Bain Densité, som er en volumengivende shampoo med hyaluronsyre og intra-cyclane, der hjælper håret med at bevare fugten og beskytter mod ydre stress, hvilket afhjælper aftagende tyngde. Lider du af hårtab, skal du vælge Genesis, som du kan læse mere om nedenfor.

Shampoo mod hårtab fra Kérastase

Hårtab kan skyldes mange forskellige forhold. Det kan være hormonelt, stressrelateret eller noget helt tredje. Kerastase har udviklet to shampooer, som målrettet bekæmper hårtab. Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo styrker naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Shampooens milde formel passer til fint til normalt hår og fjerner nænsomt hudfedt og forurening fra hovedbunden. Den renser skånsomt, beroliger og fugter håret fra rod til spids og efterlader det let og luftigt.

Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo styrker tørt naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Den fyldige formel danner et olieagtigt skum, der fjerner snavs og overskydende fedt, mens den samtidig giver intens næring til tørt hår. Den renser skånsomt, beroliger og fugter håret fra rod til spids og efterlader det let og luftigt.

Shampoo til krøllet hår fra Kérastase

Hvad enten du elsker eller elsker at hade dine krøller, har Kerastase udviklet  shampoo specielt til krøller. Discipline Bain Fluidéalist er en shampoo, som plejer uregerligt hår, der blødgøre håret og giver krøllerne definition. Den plejende formel bygger på avanceret teknologi og en høj koncentration af Pro-Keratin, hvilket giver medgørlige krøller og masser af glans.

Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo er en utrolig fugtgivende shampoo, som er særligt velegnet til alle typer af krøllet hår. Den cremede formel er beriget med Manuka-honning, som er med til at fugte og nære hårfiberne. Denne velduftende shampoo fra Kérastase renser skånsomt din hovedbunden og fjerner urenheder, forurening og rester af stylingprodukter, samtidig med at den sørger for at bevare hovedbundens egne olier. Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo sørger for at booste dit hår med al den fugt, som dine krøller behøver, uden at tynge dem ned.

Shampoo til tørt hår fra Kérastase

Tørt hår kræver ekstra pleje og næring for at få sin naturlige glans tilbage. Kérastase Nutritive er skabt til at pleje tørt hår, og består ikke kun af én men tre forskellige shampooer.

Bain Satin 1 er en nærende shampoo, der er egnet til normalt til lettere tørt hår. De aktive ingredienser føjer vigtig næring til fibrene og blødgør håret fra rod til spids.

Bain Satin 2 er en nærende shampoo til både fint og tykt hår, som er tørt eller har særlige udfordringer. Shampooen indeholder Irisome Complex, der kombinerer aktive ingredienser og nærer håret omhyggeligt, både i længderne og på spidserne.

Bain Magistral er en nærende shampoo, der trænger dybt ind i håret og behandler meget udtørret hår. Den effektive kombination af aktive nærende ingredienser trænger dybt ind i håret og nærer roden, så håret  gennemfugtes.

Shampoo til ødelagt hår fra Kérastase

Det kan være svært at genopbygge slidt, skadet og svækket hår, men med den rette pleje, kan det lade sig gøre at får håret på ret køl. Résistance Bain Extentioniste, der styrker hårets holdbarhed, samt Résistance Bain Force Architecte der genopbygger hårets fibre og beskytter det mod fremtidige skader.

Shampoo fra Kérastase til specielle behov

Spécifique Bain Vital Dermo-Calm er en rensende og lindrende shampoo, der modvirker irriteret og betændt hovedbund. Den efterlader håret med en følelse af lethed, alt imens hovedbunden er befriet for kløe og ubehag.

Spécifique Bain Riche Dermo-Calm er en lindrende shampoo, der renser og behandler følsom hovedbund og giver tørt hår næring. Hovedbunden renses skånsomt for urenheder, og håret føles efterfølgende blødt og næret.

Spécifique Bain Prévention forebygger hårtab ved at fremme produktionen af hårfibre, som bliver tykkere og giver øjeblikkelig volumen.

Spécifique Bain Anti-Pelliculaire er shampooen, som fjerner tørre og fedtede skæl og behandler hovedbunden for at undgå tilbagefald i 8 uger.

Spécifique Bain Divalent er en shampoo, der behandler fedtede rødder. Den regulerer overproduktionen af talg, alt imens den rengør og renser hovedbunden. Hårfibrene behandles, så de genfinder deres blødhed og glans.

Shop shampoo fra Kérastase hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af shampoo fra Kérastase er trist og kedeligt hår fortid.  Uanset, hvilken shampoo fra Kérastase, du gå efter, finder du den hos Hair by Stender. Hvis du bestiller allerede i dag, får du din nye shampoo fra Kérastase inden for ganske få hverdage. Vi har en leveringstid på kun 1-3 dage.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra Kérastase, som passer dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og mange års erfaring fra frisørfaget. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring brugen af din nye shampoo fra Kérastase, ordrestatus eller noget helt tredje. Vi har forresten ofte gode tilbud på shampoo fra Kérastase. Så det kan betale sig at holde øje med vores webshop.